Ali Sunal 44'üncü yaş gününü ailesiyle kutladı!

Ünlü oyuncu Ali Sunal, bugün 44'üncü yaşını ailesiyle birlikte kutladı. Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın oğlu oyuncu Ali Sunal, bugün 44 yaşına girdi. 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile dünya evine giren Sunal, doğum gününde ailesiyle birlikte olmayı tercih etti. 

Eşi ve kızlarıyla birlikte çekildiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, gönderisine "13.15’te ben doğdum bugün. (22 Eylül) Yaşadığım bunca yılın bana doğum günü hediyesi işte bu fotoğrafta... Artık her yaş başka heyecanlar bekliyor beni. Allah’ıma şükürler olsun" mesajını yazarken; eşi Nazlı Kurbanzade, "Canım Ali iyi ki doğdun. Dört kişilik ailemiz, huzurumuz, sağlığımız, heyecanımız, mutluluğumuz daim olsun, hep birlikte olsun. Seni çok seviyoruz" şeklinde not düştü. 

Ali Sunal'ın doğum günü paylaşımı takipçileri tarafından kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

Selçuk Yöntem "tost fotoğrafı" davasını kazandı

İLİŞKİLİ HABER

Selçuk Yöntem "tost fotoğrafı" davasını kazandı
Almeda Abazi'nin acı günü... Sosyal medyadan duyurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Almeda Abazi'nin acı günü... Sosyal medyadan duyurdu!
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ servetine servet kattı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ servetine servet kattı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0