Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses duygulandırdı: Rabbim dur demedikçe...

2011 yılında uğradığı silahlı saldırının ardından sahnelerden uzak kalan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk kez yurt dışında konser verdi. Belarus’un başkenti Minsk'te sahne alan sanatçı, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilere konuşan Tatlıses, "Rabbim 'dur' demedikçe, ben sevenlerim için bu şarkıları söylemeye devam edeceğim." dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"İmparator" lakabıyla bilinen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011 yılında Maslak'ta silahlı saldırıya uğramıştı. Ağır yaralanan ünlü sanatçı uzun süre tedavi altına alındı. 12 yıldır sahnelerden uzak kalan İmparator, geçtiğimiz sezon İBO Show'un başlamasıyla hayranlarıyla buluştu. Yayınlandığı her hafta yoğun ilgi gören programın ardından herkes ünlü ismin ne zaman sahnelere döneceğini merak ediyordu.

Geçtiğimiz ay Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında konserler veren Tatlıses, 12 yıl aradan sonra ilk kez yurt dışı konseri verdi. Belarus’un başkenti Minsk’teki Double Tree by Hilton Otel'de gerçekleşen konser, Tatlıses'in hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. 

Tatlıses, konser boyunca "Yalnızım Dostlarım", "Bebeğim" ve "Mavi Mavi" gibi gönüllere taht kuran şarkılarını seslendirdi. Sevenleriyle hasret gideren usta sanatçının programı yaklaşık 2 saat sürdü. Programın sunuculuğunu ise ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil yaptı.

"RABBİM DUR DEMEDİKÇE..."

Konser öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Tatlıses, göl kenarında mangal keyfi yaparak keyifli dakikalar geçirdi. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren 69 yaşındaki sanatçı, "Rabbim 'dur' demedikçe ben sevenlerim için bu şarkıları söylemeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

NE OLMUŞTU?

Türkiye'nin sevilen isimlerinden İbrahim Tatlıses, 12 yıllık hasrete son vererek geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme Açıkhava'da hayranlarıyla buluştu. İlk konserine "Yalan" şarkısıyla açılış yapan Tatlıses'e hayranlarından gelen ilgi çok büyüktü. Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında 3 gün üst üste sahne alan Tatlıses'in konser serisi geçtiğimiz akşam muhteşem bir finalle son buldu. 

OĞLUYLA AYNI SAHNEYİ PAYLAŞTI!

Biletlerin yok sattığı konserlerden birinde ünlü sanatçının oğlu İdo Tatlıses'de sahne aldı. Hayranlarına unutulmaz anlar yaşatan İmparator, izleyiciler arasında yer alan eski eşi Derya Tuna'ya "Deryalım" şarkısını söylemesi büyük yankı uyandırdı. Şafak Sezer, Buket Aydın ve Gülben Ergen gibi sanat dünyasının değerli ismi de Tatlıses'in konserine katılanlar arasındaydı.

Önceki gün gerçekleşen konserin bitimiyle sahneden inen Tatlıses, ekibin hazırladığı sürprizle duygusal anlar yaşadı. Tatlıses figürlü pasta ve dünden bugüne İbrahim Tatlıses fotoğraflarını gören İmparator, göz yaşlarını tutamadı.

Aynı zamanda 23 Eylül Perşembe günü gerçekleşen konser için büyük bir hazırlık sürecine giren İmparator, sahne tasarımı için de 1.5 milyon TL harcamıştı. Bunun yanı sıra; İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme'de gerçekleşecek konserinin biletleri satışa çıktığı andan itibaren 2 saat içerisinde tükenmişti.

Güzel oyuncu Hande Erçel'den F1 pozları! Çok özel...

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Hande Erçel'den F1 pozları! Çok özel...
Ünlü oyuncu Birce Akalay hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Birce Akalay hastanelik oldu!
O Ses Türkiye ile ilgili konuşan şarkıcı Murat Boz'dan 'Hadise' açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

O Ses Türkiye ile ilgili konuşan şarkıcı Murat Boz'dan 'Hadise' açıklaması!
Oyuncu Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk evlilik kararı aldı
Yargı'nın Metin komiseri Hüseyin Avni Danyal'ın kızını gören şaşırıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'nın Metin komiseri Hüseyin Avni Danyal'ın kızını gören şaşırıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Hasanbb 2 yıl önce

defol git ya artık hayatlarımızdan.bıktık be yeter.

Toplam 1 beğeni

bekir iskender 2 yıl önce

urfalı dansöz oynatmış mı dansöz..!!

Kaya 2 yıl önce

Rabbin dur dedi de sen anlamadın.

Yalanmi 2 yıl önce

Pekmi merakliyik bu yuzkarasina

Toplam 1 beğeni