Tiyatro araştırmacısı Hülya Nutku hayatını kaybetti!

Tiyatro araştırmacısı Prof. Dr. Hülya Nutku, İzmir'de 68 yaşında vefat etti. Nutku, kanser nedeniyle yaşamını yitirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü'nde uzun yıllar eğitim verdikten sonra 2018'de emekliye ayrılan tiyatro araştırmacısı Prof. Dr. Hülya Nutku kansere yenildi.

hülya nutku ölüm

hülya nutku ölüm

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Nutku için bugün saat 12:30'da İzmir Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde tören gerçekleştirilecek. Hülya Nutku, ikindi namazına müteakip Beşikçioğlu Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak.

Nusret Gökçe rotasını Londra'ya çevirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Nusret Gökçe rotasını Londra'ya çevirdi!
İbrahim Tatlıses'e 2 ay 15 gün hapis cezası!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'e 2 ay 15 gün hapis cezası!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0