Tarkan ikinci doz koronavirüs aşısı oldu!

Bir süredir Almanya'da yaşayan Mega Star Tarkan, ikinci doz koronavirüs aşısını oldu.

Türkiye'nin en sevilen sanatçılarından biri olan Tarkan, koronavirüs salgının başlamasıyla soluğu ailesiyle birlikte Almanya'da almıştı. Eşi Pınar Tevetoğlu ve kızı Liya ile Almanya'nın Alzey kasabasına yerleşen Mega Star, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla günlük yaşantısından karelere yer veriyor. 

İlk aşı olduğu anları Instagram hesabından paylaşan Tarkan gönderisine "Geç oldu temiz oldu" notunu düşmüştü. İkinci doz aşısını olduğu anları da sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan, "Gel gel gel güzelim. Gel gel acımayacak" şeklinde esprili notuyla takipçilerini gülümsetti.

'Âkif' filmine görkemli gala düzenlendi

İLİŞKİLİ HABER

'Âkif' filmine görkemli gala düzenlendi
Demet Özdemir'in tekne keyfi bitmiyor

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in tekne keyfi bitmiyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Erol Ç. 2 yıl önce

tuncelide koyunlara saldırmak isteyen ayıdan kahraman kangal köpekleri kurtardı. bu o can dostları kadar dürüst değil chp ve hdp nin maşası

dede 2 yıl önce

Türkiyese kazan Almanyada ye.