Şarkıcı Hadise’nin bu kez de ‘gülüşü’ beğeni yağmuruna tutuldu!

Bir dönem O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan ve çok sevilen ünlü şarkıcı Hadise Milano'ya gitti. Hadise son yaptığı paylaşımla sosyal medyaya damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Hadise Milano Moda Haftası'na katıldı. Hadise marka elçisi olduğu bir mücehver markası için İtalya'ya uçmuştu. Güzel şarkıcıdan yeni bir paylaşım yaptı.

hadise gülüşüyle sosyal medyada

hadise gülüşüyle sosyal medyada

Şarkıcı yaptığı paylaşımlar binlerce yorum ve beğeni aldı. Hadise'nin fotoğrafına yorum yapan takipçiler, 'Beklenen Pazar fotoğrafları geldi', 'şuraya yeri doldurulamayan bir star gülüşü bırakalım' gibi yorumlar geldi.

hadise yeni paylaşımı

hadise yeni paylaşımı

Pembe elbisesiyle İtalya sokaklarında gezen Hadise'nin pozları oldukça beğenildi. 

Sosyal medya takipçileri ünlü şarkıcının paylaşımına birçok yorum yaptı. 

Hadise paylaştığı fotoğrafın altına, "İtalya… Ay Işığı… Valentino…" notunu düştü.

Hürriyet'e verdiği röportajda Hadise, fit olmak için doğru beslenmeye başladım dedi. Aynı zamanda "Artık diyet işini bıraktım. Beslenmemde karabuğdaya ağırlık verdim. Sütü tamamen kestim ve hiç alkol tüketmiyorum" dedi.

Güçlü bir yapısı olduğunu da anlatan şarkıcı Hadise, "Kendimi sevdiğim için özgüveni yüksek bir kadınım. Bir de geçilmesi çok zor bir kalkanım var" diye konuştu.

Güzel popçu "Birkaç sene önce bir test yaptırdım. Bu test sonucunda size hangi gıdaların iyi gelip gelmediğini öğreniyorsunuz. Çıkan sonuca göre; belli başlı kuralları hayat tarzına dönüştürdüğünüzde hem daha fit oluyorsunuz hem de kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. dedi.

İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı! Betül Demir duyurdu...

İLİŞKİLİ HABER

İlhan Daner son yolculuğuna uğurlandı! Betül Demir duyurdu...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

hakan 2 yıl önce

bu paspal kadını amma önemseyip deyer verdiniz be bu ülkede ne kadınlar var onu cebinden çıkarır gelmiş avrupadan milleti sövüşlüyor geldiği yerde deyer veren yoktu ona

Toplam 1 beğeni