Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses'in sünnetliği babadan damatlığı oğlundan!

Türk müziğinin efsane isimlerinden İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, yıllar önce sünnet düğününde Faruk Saraç imzalı bir takım giymişti. Evlilik hazırlığında olan İdo Tatlıses'in düğününde giyeceği takım ise ünlü tasarımcının oğlunun elinden çıkacak.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, bir süredir birlikte olduğu Yasemin Şevkatli ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. 7 Ekim'de dünya evine girmeye hazırlanan çift, düğün hazırlıklarına hazırlıkları için son dokunuşları yapıyor.

Raffles Hotel'de gerçekleşecek düğünün detayları merak edilirken, İdo Tatlıses'in giyeceği takım elbise hakkında ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Sünnet düğününde Faruk Saraç imzalı bir takımı giyen küçük İdo'nun damatlığında da tercihi aynı yerden oldu.

Büyük bir özenle hazırlanan smokinin Faruk Saraç'ın oğlu Orhun Saraç tarafından tasarlandığı öğrenildi. Smokin için İtalya'dan getirilen özel kumaşların kullanıldığı ve tamamen el işçiliğinin sergilendiği öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor. Bunun yanı sıra; saten detaylar ve modern çizgilerin yer aldığı smokin herkes tarafından merak edildi.

Ünlü türkücü Berdan Mardini sarı ceketinin hikayesini anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü türkücü Berdan Mardini sarı ceketinin hikayesini anlattı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0