Oyuncu Mesut Akusta'dan Teşkilat paylaşımı!

Usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmişti. Akusta, Instagram'dan yaptığı paylaşımla çekimlere başladığını duyurdu.

Uzun süre EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandırmaya başladı. Halit Başkan, MİT'in özel ekibinin başına geçerek kendini ekibe tanıttı. MİT'in özel ekibinin başı olan Mete Başkan ise bir veda mektubuyla başka bir göreve gönderildiğini duyurdu.

Dizide Mete Başkan'ı canlandıran usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz Ağustos ayında beyin kanaması geçirmiş ve hastanede tedavi görmüştü. Sağlığına kavuşan Akusta'nın eşi Şafak Özbir ise usta oyuncunun çok kısa bir dinlenme sürecinden sonra çalışmaya başlayabileceğini belirtmişti.

Sertab Erener'den sevindiren haber geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Sertab Erener'den sevindiren haber geldi!
Her şeyi bırakıp Bodrum'a yerleşmişti... Melike Öcalan geri dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Her şeyi bırakıp Bodrum'a yerleşmişti... Melike Öcalan geri dönüyor!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0