Acun Ilıcalı'nın Yağmur Tanrısevsin paylaşımı olay oldu!

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı o ses tanıtımıyla Popçu Hadise'nin yerine Oğuzhan Koç'un da jüriye dahil olduğunu açıklamıştı. Açıklamanın ardından Ilıcalı'nın son paylaşımı dikkat çekti.

Geçtiğimiz günlerde 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda Hadise yerine Oğuzhan Koç'un geçmesiyle birlikte 2 Ekim'den itibaren ekranlarda olacak. Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'yi Hatayspor deplasmanında yalnız bırakmadı. Hatay'a giderek sarı-lacivertli ekibin 2-1 galip geldiği maçta takımına destek verdi.

acun ılıcalı yağmur tanrısevsin paylaşımı

acun ılıcalı yağmur tanrısevsin paylaşımı

Ilıcalı, tribünden paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım olay oldu. Atv dizisi 'Kalp Yarası'nın çekimleri için Hatay'da bulunan Fenerbahçeli Yağmur Tanrısevsin de müsabakayı tribünden izledi.

Ilıcalı, Hadise'nin yerine 'O Ses Türkiye' yarışma programının jürisine katılan Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin'le maçı takip etti. Ilıcalı Tanrısevisin ile olan fotoğraf karesini Instagram hesabı üzerinden yayınladı. 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0