Dünyaca ünlü şarkıcı Kelly Price koronavirüse yenildi!

Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans'ın konuk vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, yaşamını yitirdi.

Amerikalı şarkıcı Kelly Price'dan üzücü haber geldi. Price'ın koronavirüse yenildiği öğrenildi. Bazı raporlara göre; Kelly Price'ın hastalığı atlattıktan sonra hastaneden taburcu edildiği ve kaybolduğu söyleniyordu.

Ancak Price'ın avukatı, ünlü şarkıcının yaşadığı Atlanta bölgesinde kaybolduğunun bildirilmesinin ardından cuma gecesi güvende olduğunu söyledi. Avukat, Kelly Price'ın koronavirüs sebebiyle tedavi gördüğünü söyleyerek, raporları reddetti.

"İYLEŞMEDEN TABURCU EDİLDİ" İDDİASI

Ailesi, TMZ'ye ağustos ayının başlarında hastanedeyken Price ile temas halinde olduklarını ve çocuklarının onu birkaç kez ziyaret ettiğini söylemişti.

Kelly Price'ın hastaneye yatırıldıktan 3 hafta sonra taburcu edilmesi ailesini şaşırtmıştı. Çünkü 48 yaşındaki şarkıcının hala tam olarak iyileşmediği söyleniyordu.

Sihirli Annem'in Kaan'ının son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Kaan'ının son hali ortaya çıktı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0