Fahriye Evcen'in sette pozları beğeni yağmuruna tutuldu!

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bir süredir ara verdiği ekranlara dönmek için hazırlıklarını sürdürüyor. TRT1'in yeni dizisi "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinde başrol oynayacak olan güzel oyuncu, sette çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 2017 yılında kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında oğulları Karan'ın dünyaya gelmesiyle anne-baba olma sevinci yaşayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösteriliyor.

Oğlu Karan'ın doğumundan sonra dizi sektörüne ara veren Fahriye Evcen, uzun bir aradan sonra setlere geri dönmeye hazırlanıyor. Güzel oyuncu yeni sezonda izleyiciyle buluşacak olan "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisinde Akça Hatun'u canlandıracak.

Çekimler tüm hızıyla devam ederken 35 yaşındaki oyuncu, sette çekilen karelerini sosyal medya hesabından paylaşarak "Akça ve kurtları. Biraz iyi anlaşıyorlar" notunu düştü.

Evcen'in Instagram hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken; eşi Burak Özçivit gönderiye "Çok yakışmış" şeklinde yorum yaptı.

Sihirli Annem'in Kaan'ının son hali ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in Kaan'ının son hali ortaya çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Kocası yüzünden kuruluş Osman’ı seyretmeyi bırakmıştık, bunun yüzünden de merakla beklediğimiz Alpaslan’ı seyretmeyeceğiz anlaşılan.

Toplam 11 beğeni

deniz 2 yıl önce

memlekette hiç yeni yüz yokmuş gibi sanki

Toplam 0 Beğeni

Sahipkıran 2 yıl önce

Al benden de o kadar...

Toplam 0 Beğeni