Farah Zeynep Abdullah, eleştirilere tepki gösterdi!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, kilo aldığı yönünde çıkan haberlere esprili bir dille karşılık verdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son olarak TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda "İnci" karakterine hayat veren oyuncu Farah Zeynep Abdullah, hakkında çıkan "kilo aldı" haberlerine karşılık verdi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hakkında çıkan haberleri ti'ye aldı.

Yüzünü dolgun gösteren bir filtreyle çekilmiş videosunu paylaşan güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün çok önemli bir Haber okudum. Bunu hepinizle paylaşmak istiyorum. Duymayanlar da duysun. Bütün dünya için önemli olduğunu düşünüyorum, Türkiye için özellikle. ‘Farah kilo almış, Farah kilolarıyla şoke etti. Farah sen ne yaptın?’ gibi başlıklar durumun ne kadar feci olduğunu gösteriyor. Sadece küçük bir şey düşündüm. Sıkılmadınız mı insanların orasından burasından konuşmaktan. Kime ne kimin kilosundan?"

Pınar Deniz: Kadına şiddet varsa oynamam

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz: Kadına şiddet varsa oynamam
Defne Samyeli: Zor günler geçirdim...

İLİŞKİLİ HABER

Defne Samyeli: Zor günler geçirdim...
"Müfreze" seyirciyle buluşmak için gün sayıyor

İLİŞKİLİ HABER

"Müfreze" seyirciyle buluşmak için gün sayıyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kayan yildiz 2 yıl önce

Hadi be.! Sosyal ahlaksiz cevap cerevcegine terbiyeni takinda konu$´birak kilo almayi BALON OLMU$SUN BALON..Ama ayip degilki "evet aldim ama vermeye cali$iyorum"desen olmazmi cadi.?

Doğrucu Davut 2 yıl önce

Hamilemisin yoksa.