Ünlü sanatçı Mustafa Keser: Bütün Türkiye şok olacak!

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Benzemez Kimse Bize 2'inci bölümünün ardından yayından kaldırıldı. Sunduğu programın bitmesiyle Keser, sosyal medya hesabından Bülent Ersoy'a "yersiz kapris" suçlamasında bulunmuştu. Basın toplantısı heyecanla beklenen ünlü sanatçı, "Olay yaratacak açıklamalarım olacak" şeklinde konuştu.

Ünlü sanatçı Mustafa Keser ve Bülent Ersoy'un sunduğu Benzemez Kimse Bize'nin yayın hayatına veda etmesinin ardından sert açıklamalarda bulunan Keser, önceki gün Ataköy Nossa Costa çıkışı kameralara yansıdı.

"BÜTÜN TÜRKİYE ŞOK OLACAK!"

Bülent Ersoy'u hedef alan açıklamaları hakkında konuşan 76 yaşındaki ünlü isim, "Bir hafta sonra bu hususta olay yaratacak açıklamalarım olacak. Paylaşımdan sonra Bülent Hanım'la görüşmedim. Hadise yeni. Program kaldırıldı. Gerekli olanı sosyal medyadan yazdım. Bülent Hanım'la ilgili çarpıcı açıklamaları daha sonra yapacağım. Bütün Türkiye şok olacak" dedi.

Keser, muhabirlerin "İlk programda Bülent Hanım hakkında bir çok şey yazıldı. Alkollü olduğu iddiası sosyal medyada gündem yarattı. Konuşmalarınız bu yönde mi olacak?" sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

"Her şeyle ilgili konuşacağım. Programla ilgili, başka şeylerle ilgili. O basın toplantısında gelen bütün soruların cevabını bulacaksınız. Zaten kendisiyle ilgili ne dediysek orada yazıyor."

NE OLMUŞTU?

Türk müziğinin duayen isimlerinden Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunuculuğunu üstlendiği "Benzemez Kimse Bize" programının yayın hayatı çok kısa sürdü. İlk iki bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturan programın yayından kaldırılmasıyla Mustafa Keser, Bülent Ersoy'a sitem dolu sözler sarf etti.

Yaşanan aksaklıkların Bülent Ersoy'dan dolayı olduğunu söyleyen Mustafa Keser, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bütün aksaklıklar Sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" şeklinde konuştu.

 

Alp Kırşan eşine seslendi: İçimi ısıtan...

İLİŞKİLİ HABER

Alp Kırşan eşine seslendi: İçimi ısıtan...
Rock müziğin yıldızı Teoman'dan duygusal paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Rock müziğin yıldızı Teoman'dan duygusal paylaşım!
Aslıhan Gürbüz ve annesine beğeni yağdı

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Gürbüz ve annesine beğeni yağdı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Fatih 2 yıl önce

Yerinde bir karar olmuş,Mustafa amcamızı o şahsiyetin yanına hiç yakıştıramamıştık

Özgür 2 yıl önce

Oldum olası şu bülent ten nefret ederim, yıllarca bi tarafını kaldırdılar önemli biri gibi. Ne üretmiş bu güne kadar, bir eseri mi var, karşısında korkarak durmalar falan, rakıyı tepesine dikerek Allahu Ekber diyenden ne beklenir...

Toplam 2 beğeni

Ali 2 yıl önce

Sevgili mustafa keser bey. Ben Bülent ersoyun gectiği yoldan gecmiyorum siz nasıl olurda ona güvenerek program yaparsınız

Toplam 1 beğeni

Vahvah! 2 yıl önce

Bülentin hakkında "şok" edecek ne diyecek merak ediyorum. Daha önce erkekti falan mı der ki?

Toplam 1 beğeni

mehmet hakan 2 yıl önce

ibrahim tatlıses in ölüsü program yapıyor iki tane sapa sağlam bi programı beceremediniz

Yorumların Tümünü Okuyun