Ünlü oyuncu Gülenay Kalkan'dan duygulandıran Tarık Ünlüoğlu paylaşımı!

2019 yılında akciğer kanseri sebebiyle yaşamını yitiren ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu'nun ölüm yıl dönümünde kendisi gibi oyuncu olan eşi Gülenay Kalkan, sosyal medya hesabında duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Son olarak ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan ünlü oyuncu Tarık Ünlüoğlu, 2019 yılının ekim ayında akciğer kanseri tedavisi gördüğü hastanede 61 yaşında hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun vefatıyla sanat dünyası ve ailesi yasa boğuldu.

Usta oyuncunun ölümünün 2'inci yıl dönümünde eşi Gülenay Kalkan, sosyal medya hesabından duygu dolu bir paylaşım yaptı. Kalkan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Öteki aleme geçişinin 2. Yılı... Yüreğimde sönmeyen ateşin, gözümün gördüğü her yerde, her şeyde sen varsın, canım sevgilim... Buluşuncaya kadar..."

Ünlü şarkıcı Linet'ten üzücü haber! Mide kanaması geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Linet'ten üzücü haber! Mide kanaması geçirdi
Usta sanatçı Coşkun Sabah'ın 'telif' isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Coşkun Sabah'ın 'telif' isyanı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0