Boran Kuzum'dan yeni yaşında duygu dolu paylaşım!

Ünlü oyuncu Boran Kuzum, yeni yaşını önceki ay kaybettiği babası Bora Kuzum ile bir karesini paylaşarak kutladı. Genç oyuncunun paylaşımına düştüğü not hayranlarını duygulandırdı.

"Vatanım Sensin'", "Muhteşem Yüzyıl", "Hakan:Muhafız", "Şahin Tepesi", "Biz Böyleyiz" ve "Saygı" gibi başarılı yapımlarla hafızalara kazınan ünlü oyuncu Boran Kuzum, geçtiğimiz gün yeni yaşını kutladı. 28 yaşına basan genç oyuncu, doğum gününde yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.

"ONSUZ İLK DOĞUM GÜNÜM"

Ünlü oyuncu geçtiğimiz ay hayatını kaybeden babası Bora Kuzum ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak eski günleri yad etti. Babasına teşekkür eden Kuzum, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Hepinize çok teşekkür ederim doğum günü dilekleriniz için. Ben de onsuz ilk doğum günümde sizin aracılığınızla babama teşekkür etmek istiyorum. Bugün olduğum kişiye vesile olduğu için, hayatı güzel ve anlamlı yaşamayı öğrettiği için, dürüstlüğü kibarlıkla dengelemeyi öğrettiği için ve iyi insan olmayı her şeyden üstün tutmayı gösterdiği için... Yaşadıklarımdan ve yaşattıklarından minnettarım. Sana teşekkür ederim"

Başarılı oyuncu son olarak hayranlarına seslenerek "Size de zor zamanımda güç verdiğiniz ve sevginizi esirgemediğiniz için binlerce teşekkür. Siz de sevgiyle kalın..." şeklinde konuştu.

Ünlü şarkıcı Linet'ten üzücü haber! Mide kanaması geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Linet'ten üzücü haber! Mide kanaması geçirdi
Aras Bulut İynemli'den alkışlanacak davranış! Köy okulları için kolları sıvadı

İLİŞKİLİ HABER

Aras Bulut İynemli'den alkışlanacak davranış! Köy okulları için kolları sıvadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0