Cenk Eren'den Okan Bayülgen'e çok sert yanıt: Zavallı bücür!

Geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Okan Bayülgen'in sosyal medyadaki fenomenler için “Hepsi çöp, zavallı” dedi. Bunun üzerine ünlü şarkıcı Cenk Eren'den tepki gecikmedi. Ünlü şovmeni hedef alan şarkıcı Cenk Eren Cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini anlatsak. dedi.

Son yılların en popülerleşen meslekleri arasında yer alan Influencer’lık üzerine konuşan Okan Bayülgen, 'Tarafını Seç' programında şu açıklamayı yapmıştı: 

"Onları çöpe atıyorum, hepsini. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil..."

"Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence."

 

Bunun üzerine şarkıcı Cenk Eren Bayülgen'e cevap verdi. Eren sosyal medya hesabı üzerinden isim vermeden yaptığı açıklamada "Para kazanmaya çalışan zavallılar demiş, e sen para için mekanını açan insanı üç kuruş daha fazla kazanacağım diye arkadan iş çevirensin, onu ne yapacaksın zavallı bücür..."

cenk erenden okan bayülgene sert cevap

cenk erenden okan bayülgene sert cevap

"Tabii senin zavallı dediğin çocuklar senin karakterini bilmedikleri için böyle zevzeklik yapıyorsun, adama ne derler biliyormuşum hadi oradan, hadi oradan. Ah bir cevap versen de dayak yememek için kendini nasıl müdüriyete kilitlediğini de anlatsak."

Cenk Eren'in, bir anda magazin gündeminin ilk sırasına gelen 57 yaşındaki sanatçı ile yedi yıl önce yaşadıkları bir olaya da gönderme yapması dikkat çekti.

"Geçmişi unutmamak lazım değil mi? Sana bu cevabı vermek için yedi sene bekledim. Çok sabırlıyımdır. İntikam değil ama unutmadığını bilmeni istedim. Hadi uğurlar olsun."

Yasemin Şefkatli'den bekarlığa veda partisi

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Şefkatli'den bekarlığa veda partisi
İlayda Alişan estetik iddialarına yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

İlayda Alişan estetik iddialarına yanıt verdi
Oyuncu Anıl Altan'ın ikiz kardeşi nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Anıl Altan'ın ikiz kardeşi nişanlandı
Gökhan Türkmen'den fenomenler hakkında çarpıcı açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Türkmen'den fenomenler hakkında çarpıcı açıklama

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0