Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın bağışının nereye harcandığını açıkladı!

AHBAP Derneği'nin Başkanı Haluk Levent, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yaptığı 5 milyon TL'lik bağışın nereye harcandığını sosyal medya hesabında açıkladı.

Türkiye'nin dört bir yanına yaptığı yardımlarla adından söz ettiren AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, geçtiğimiz aylarda çıkan orman yangınları sebebiyle evlerini kaybeden vatandaşlara el uzatmaya devam ediyor.

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın yangın ve selde evlerini kaybeden vatandaşlara yaptığı 5 milyon TL'lik bağışın nelere harcandığını sosyal medya hesabından paylaştı.

Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sevgili Acun Ilıcalı’nın 5 milyonluk bağışının 1,5 milyonluk bölümü Fethiye ve Marmaris'e mobilya olarak gönderilmişti. Bugün de 2,5 milyonluk tutar Kastamonu, Abana ve Ayancık'ta sel felaketinden etkilenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar teslim ediliyor"

Yasemin Özilhan’ın kurduğu sofra yine dikkat çekti! İşte Yasemin Özilhan’ın yeni paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan’ın kurduğu sofra yine dikkat çekti! İşte Yasemin Özilhan’ın yeni paylaşımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

arkadaş 2 yıl önce

he he

Muhammed Kaya 2 yıl önce

Tebrikler Acun Ilıcalı. Allah sana daha çok versin.

aziz y 2 yıl önce

ZERRE sevgim sempatim yok sana Acun Ilıcalı..Türk müslüman halkın ahlakını programlarınla yerle bir ettin..islamın lanetlediği tiplerle lutileri Türk genclerinin hayatına soktun..ha netflix ha sen..yerin altında ben şahsi gunahımla sen kitlesel kamu günahı ile hesap verirsin.