Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, son yolculuğuna uğurlandı

Usta sanatçı Bülent Ersoy annesinin ölümünden sonra hastanede tedavi gören babasını kaybetti. Ersoy'un babası dün son yolculuğuna uğurlandı.

Geçtiğimiz yıl annesi Necla Poyraz'ı kalp rahatsızlığı sebebiyle kaybeden sanatçı Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç da vefat etti. Erkoç geçen ay, evinde düşerek hastaneye kaldırılmıştı.

bülent ersoyun babası vefat etti

bülent ersoyun babası vefat etti

Kalça kemiği kırılan ve bir süredir tedavi gören Erkoç'tan kötü Haber geldi. Fikret Erkoç bu sabah hayatını kaybetti. Erkoç için dün Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törende zor anlar yaşayan 69 yaşındaki Bülent Ersoy, kendisi için tabutun kenarına konulan sandalyeye oturdu. Peş peşe aldığı ölüm haberler inden dolayı ayakta durmakta güçlük çeken Diva, menajeri Fevzi Siverek ve modacısı Pınar Kerimoğlu'nun yardımıyla yürüyebildi.

"SAĞ KOLUM GİTMİŞTİ, ŞİMDİ DE SOL KOLUM GİTTİ"

Törende konuşan ünlü sanatçı, "Ne söylenir böyle zamanda... Anneciğim ölmüştü, sağ kolum gitmişti. Şimdi babacığım öldü, sol kolum da gitti" dedi. Diva, toprağa verilen babasının mezarına da zemzem suyu döktü.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ

Ersoy annesini kaybettiği zaman, "Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah" açıklamasında bulunmuştu.

TRT'nin merakla beklenen dizisi 'Akif' sete çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

TRT'nin merakla beklenen dizisi 'Akif' sete çıktı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Zeki 2 yıl önce

Saten de baban bu dünya da cehennemi yaşadı.

abdulğafur bedir 2 yıl önce

Gönlünüzdeki keder bizimde gönlümüzün en derin yerindedir. Merhum babanıza Allah’tan cennet mekanlar diliyorum size sabırlar diliyorum. Başınız sağ olsun… ben Mardinli Abdulğafur bedir 1975 ten beri Bülent hanımın hayranı ve dinleyicisiyim Allah Bülent hanıma sağlıklı ve uzun ömür versin

Toplam 1 beğeni

mehmetopal 2 yıl önce

adam gerçek ölümü tattı yani.

Memet 2 yıl önce

Sende gideceksin merak etme.

abdullah 2 yıl önce

başını kapat başını yatacak yeriniz yok

nokta 2 yıl önce

algı yapma !.. (özellikle "abdullah" adıyla)

Yorumların Tümünü Okuyun