Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den üzen haber!

Ünlü teknik direktörü Fatih Terim'in kızı Merve Terim Çetin'den üzen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyuran Çetin hamileliğinin riskli olduğunu da sosyal medya üzerinden yayınladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in büyük kızı Merve Terim Çetin, ilk hamileliğinde komplikasyonlar yaşamıştı. Çetin, ilk çocuğu Yaman'ı 6,5 aylıkken doğurmak zorunda kalmıştı.

fatih terimin kızından üzen haber

fatih terimin kızından üzen haber

İkinci kez anne olacağını geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından duyuran Merve Terim Çetin, hamileliği ile ilgili risklerin olduğunu da belirtmişti. 10 yıldır Ahmet Baran Çetin ile evli olan Merve Terim'den üzen haber geldi. Çetin, bebeğini kaybettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu ve bir de duygusal bir mesaj yayınladı.

"BU HAYATTA EN ÇOK ANNE OLMAYI SEVDİM... HİKAYENİN SONU MALESEF GÜZEL BİTMEDİ"

Çetin, "Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi. Bu hayatta en çok anne olmayı sevdim diyerek başladığım hikâyenin sonu maalesef güzel bitmedi. Yolumun zor ve uzun olduğunu biliyordum. Korkularım, endişelerim ilk günden beri vardı ama umudum hepsini aşacak güçteydi. Belki de bu yola çıktığım için deli olduğumu düşünen herkes haklıydı... Kimseyi duymak, kimseyle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir keder nehri var. Fiziken ve ruhen çok yorgunum, kabullenme safhasına geçmem için biraz zaman, biraz da anlayışa ihtiyacım var. Bana yeniden başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin…Güzel günlerde buluşmak dileğiyle... Seni göremesek de çok sevdik oğlum, başka bir hayatta buluşuruz elbet..." ifadelerini kullandı.

fatih terimin kızı

fatih terimin kızı

Saba Tümer: Flash TV'nin teklifini kabul etmedim

İLİŞKİLİ HABER

Saba Tümer: Flash TV'nin teklifini kabul etmedim
Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasındaki tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasındaki tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yasemin ÇAYIR 2 yıl önce

Boş bir yazı, merve Terim'den bana ne, her gün binlerce anne ölüyor, yüzlerce çocuk ölüyor bunları neden haber yapmıyorsunuz, boşboğazlıktan başka bir şey değil haber diye yazıyorsunuz. Bunun adına da gazetecilik diyorsunuz.