Usta oyuncu Nurseli İdiz: 10 yıldır ağlıyorum diye düşünüyor

Geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıyan ünlü sanatçı Nurseli İdiz, sürekli taksi kullandığı için çok fazla anısı olduğunu söyledi ve "Bir gün beni bir taksici gördü. 'Abla iyi misin? Seni 10 yıl önce havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun" dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni" şeklinde bir anısını paylaştı.

Usta oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz gün Bebek'te taksiden inerken objektiflere yansıdı. Gazetecileri karşısında gören ünlü oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

"Babam da çok taksiye binerdi" diyen 60 yaşındaki ünlü isim, "Ailece taksiye kullanmayı severiz biz. Kızım da Roma'dan Milona'ya gitmiştir taksiyle..." şeklinde konuştu. 

"10 YILDIR HALA AĞLIYOR!"

Sık sık taksi kullandığı için çok fazla anısı olduğunu da belirten İdiz, şu ifadeleri kullandı:

"Bir gün beni bir taksici gördü. 'Abla iyi misin? Seni 10 yıl önce havaalanına bırakmıştım, ağlıyordun' dedi. 10 yıldır hala ağlıyor diye düşünüyor beni."

Yeni projesi için hazırlıklara başladığını söyleyen usta oyuncu  sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Oyun başlıyor. Bir tane dizimiz var. Çok fazla dizi yapılıyor. Senaryolar birbirine benziyor. Bu kadar çok dizi yapılmasın. Düşünüp, taşınıp daha iyi diziler yapılmaya gayret edilsin."

Saba Tümer: Flash TV'nin teklifini kabul etmedim

İLİŞKİLİ HABER

Saba Tümer: Flash TV'nin teklifini kabul etmedim
Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasındaki tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser ve Bülent Ersoy arasındaki tartışmaya İzzet Yıldızhan da dahil oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

salih 2 yıl önce

suç sizde değil oturup uzun süre dizi izleyende suç