İhanetle sarsılan Burak Sergen'den Nihan Ünsal'a boşanma kararı!

Yakın zaman içerisinde sağlık sorunlarıyla boğuşan usta oyuncu Burak Sergen eşi tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. Ortaya çıkan görüntülerin ardından; ünlü oyuncu, mahkemenin yolunu tuttu.

Nisan ayında koronovirüse yakalanan ve 46 gün boyunca hastanede ağır bir tedavi gören usta oyuncu Burak Sergen 4 ay önce Nihan Ünsal ile hayatını birleştirmişti. Kendisinden 30 yaş küçük olan eşi Nihan Ünsal hakkında son günlerde eşi Burak Sergen'i aldattığı haberleri dolaşıyordu.

Eşinden bir süredir şüphelendiği öne sürülen Burak Sergen, Nihan Ünsal'ın ilişkisini belgelettiği de iddia edildi. Bu belgelere göre; Nihan Ünsal, İzmirli bir iş insanıyla  görüntülendi.  

UZAKLAŞTIRMA KARARI 

Boşanma davası açan Burak Sergen şimdi de eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Sergen’in, Nihan Ünsal’a karşı açtığı boşanma davasında mahkeme; 6284 Sayılı Kanun kapsamında tedbir kararı verdi. Buna göre Nihan Ünsal, Burak Sergen’e herhangi bir iletişim aracı ile ulaşamayacak, evine ve çalışma alanı olan setlere yaklaşamayacak.

DÖRT AY ÖNCE EVLENDİLER

 Nihan Ünsal görüntülerin eski olduğunu öne sürse de Burak Sergen boşanmak için harekete geçmişti. İlk olarak Aile Mahkemesi’ne başvurup Nihan Ünsal hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldıran Burak Sergen, ardından ‘zina’ nedeniyle boşanma davası açtı.

ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİRKEN YAPMIŞ...

Ölüm kalım savaşı verirken bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen yıkıldı. Sevilen oyuncu Burak Sergen cephesinden ilk açıklama avukatından geldi.

İşte Burak Sergen'in avukatı Uğur Stkı'nın açıklaması:

"Müvekkilim Burak Sergen'in üç yıllık nişanlılık süresinden sonra derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Sergen, eşinin ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Boşanma davası başta olmak üzere tüm hukuki süreç başlatılmıştır."

 

Koronavirüsü atlatan Cansın Sergen babası Burak SergenİLİŞKİLİ HABERKoronavirüsü atlatan Cansın Sergen babası Burak Sergen'in entübeden çıkarıldığını duyurdu!

BURAK SERGEN'E ESKİ EŞİNDEN DESTEK GELDİ

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Işıl Sergen, "İyi ya da kötü günler hepimiz için. Kimsenin kötü günüyle sevinen bir insan asla olmadığım gibi oğlumun babasının bu durumdan en güçlü şekilde çıkacağına da eminim. İçinde bulunmadığım durumlarda da yorum yapmak ve konuşmak asla istemiyorum" dedi. 

"BOŞANIRKEN 15 MİLYON TL ALMADIM"

Çıkan bazı haberler de Burak Sergen'den boşanırken 15 milyon TL tazminat aldığı yönündeki iddiayı da yalanlayan Işıl Sergen, sözlerine şöyle devam etti: "Sadece adımın geçtiği kısımla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldım. Bugün haber sitelerine düşen haberin içinde, Burak beyle boşanma anlaşmamızda "15 milyon tazminat" aldığıma dair bölüm tamamen gerçek dışıdır. O zaman da açıkladığımız gibi dostane bir anlaşmalı boşanma gerçekleştirdiğimiz için kimsenin kimseden tazminat alacağı doğmamıştır. Yapılan yorumlara istinaden bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım . Bir ricam da bu gün çıkan haberler de lütfen oğlumun dahil olduğu fotoları kullanmayınız . Hassasiyetinize teşekkür ediyorum."

Genç şarkıcı Billie Eilish hayranlarına ulaşmak için yerlere yattı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç şarkıcı Billie Eilish hayranlarına ulaşmak için yerlere yattı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0