Ece Sükan ehliyetsiz araç kullanmaya çalıştı! iki kez alkollü araç sürerken yakalanmıştı

Geçtiğimiz aylarda Bebek'te bir mekan çıkışı alkollü araç kullanırken polis kontrolüne takılan Ece Sükan'ın ehliyetine el konulmuş ve para cezası kesilmişti. Ünlü manken önceki gün ehliyetsiz bir şekilde direksiyon koltuğuna geçmeye çalışırken görüntülendiğini fark edince muhabirlere ateş püskürdü.

2021'in Kasım ayında Bebek'te arkadaşlarıyla bir araya gelen Ece Sükan, mekan çıkışı alkollü bir şekilde araç kullanmış ve Etiler'de polis kontrolüne yakalanmıştı. Alkolmetre cihazına üflememek için direnen Sükan, ısrarcı tavırlarını sürdürmeye devam edince ehliyetine el konulmuştu. Daha önce yine alkollü bir şekilde araba kullanmaya yeltenen Sükan, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülendi. 

Ece Sükan

Ece Sükan

Valeden aracını isteyen eski manken, tam arabanın direksiyonuna geçmişti ki karşısında basın mensuplarını görünce yüzü asıldı. Apar topar valeyi çağıran Sükan, hızla araçtan indi. Muhabirlerin "Ehliyetinize el konulmuştu. Şimdi de bizi görmeseydiniz aracı sürecektiniz. Neler söylemek istersiniz?" sorusu karşısında "Hastayım, konuşmayacağım" şeklinde yanıt veren 45 yaşındaki ünlü isim soru tekrarlanınca öfkeden deliye döndü ve "Siz çok akıllısınız galiba" diyerek bir anda bağırmaya başladı.

Ece Sükan alkollü araç kullanmaya çalıştı

Ece Sükan alkollü araç kullanmaya çalıştı

DAHA ÖNCE NE OLDU?

Geçtiğimiz gün Bebek'te düzenlenen bir partiye Yasemin Allen, Tuba Ünsal ve Ece Sükan gibi magazin dünyasının ünlü isimleri akın etti. Parti çıkışında otomobiline binerek uzaklaşmak isteyen Ece Sükan, Etiler'de polis kontrolüne yakalandı. 

Alkollü olan Sükan, muhabirleri fark edince polisin uzattığı alkolmetreyi üflemeyi reddetti. Polise zor anlar yaşatan 44 yaşındaki ünlü oyuncunun alkolmetreyi üflememesi ehliyetine el konulmasına sebep oldu.

Daha önce iki kez alkollü bir bir şekilde araç kullandığı için ehliyetine el konulan Sükan, yine 2 yıl süreyle olacak şekilde ehliyetini kaptırdı. 3.836 TL idari para cezasına da  çarptırılan Ece Sükan, ilerleyen dakikalarda bir arkadaşını arayarak yardım istedi. Gelen vale, sürücü koltuğuna oturarak ünlü oyuncuyu evine götürdü.

Sükan, tüm bu olaylar gerçekleşirken gazetecilerin sorularına yanıt vermek istemedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Murda sahnede krize girdi! Para atan seyircisine...

Ajda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! Kuruçeşme'de rüzgar oldu esti

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan kostümünü kendi tasarladı! Kuruçeşme'de rüzgar oldu esti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

tunctunc 1 yıl önce

Cezasi kesinlikle iki sene hapis olmali..Evet bakain almanydada iki sene KODESSS...ama orasi almanya burasi Türkiye..Trafik kltürü ahlaki terbiyesi olmayan ülke.

tepki 1 yıl önce

laf anlamiyor kurala uymiyor ise hapis denen sey var bes on yil hapis verirsin sonra yirmi yil akil hastanesine yatacak dersin sorun biter laf anlamiyor ne ulke kanun yok mu ceza nerde

Çepni Türkmen 1 yıl önce

Garibanlar cezaevini doldurmuş suç işleyenler ve suç işlemeye merakı olanlar hep dışarıda

Kirli 2 yıl önce

Yurdumun ünlüleri prof'lardan çok.

blnt 2 yıl önce

bu ve bunun gibilere lütfen oyuncu sanatçı vs. kullanmayın oyuncu sanatçı topluma örnek olmalı bunlar iki dizide oynayıp kendini sanatçı sanan saçma sapan insanlar

Toplam 2 beğeni