Demet Özdemir'in pozları olay oldu!

Ekranların sevilen isimlerinden Demet Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinden övgü topladı.

"Çilek Kokusu", "No 309", "Erkenci Kuş" ve "Doğduğun Ev Kaderindir" gibi başarılı yapımlarla adından söz ettiren Demet Özdemir, takdir toplayan oyunculuğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. 

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan güzel oyuncu, 14,1 milyon takipçili Instagram hesabından gündelik yaşantısına dair anılarını paylaşmayı ihmal etmiyor. Her yaptığı hareketle olay olan 29 yaşındaki ünlü oyuncu, son paylaşımıyla ilgi odağı haline geldi.

Kendisini paylaştığı karesiyle göz kamaştıran Özdemir'in fotoğrafına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. Beyaz çizme ve tshirtü kot pantolonla kombinleyen ünlü ismin paylaşımına şarkıcı Merve Özbey'de "Bu nasıl güzellik efendim" şeklinde yorum yazdı.

Milyoner'de ilginç soru: Hangisi "deniz korkusu" anlamına gelir?

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de ilginç soru: Hangisi "deniz korkusu" anlamına gelir?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0