Ünlü sanatçı Eda Özülkü'nün acı günü!

Seslendirdiği şarkılarla doksanlı yıllara damga vuran şarkıcı Eda Özülkü'nün babası hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcı, acısını sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Eşi Metin Özülkü ile birlikte yaptıkları şarkılarla hafızalara kazınan Eda Özülkü'nün babası yaşama gözlerini yumdu. Babasının vefatıyla yasa boğulan Eda Özülkü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. 

Babasının yıllar öncesi çekilmiş bir karesini Instagram hesabından paylaşan  ünlü şarkıcı, gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"Güle güle Komutanım. Sana en fiyakalısından bir asker selamı çaktım, gördün değil mi? 14 yaşında Ankara Askeri Lisesi’ne gidişiyle başlamış baba ocağına hasreti. Antakya’nın en güzel kızlarından, annemdeymiş meğer gönlü... Onlar ermiş muradına, tam 66 sene bir yastıkta… Erzurum, İstanbul, İzmit… Onlar nereye biz oraya. En güzelinden, en mutlusundan aileydik onca sene. Şanslı adamın kızı olurmuş dedin, Allah sana iki kız çocuğu verdi. Gel gör ki sen bizi erkek çocuklarına taş çıkaracak kadar güçlü yetiştirdin. Sen yanımdayken hiç canım acımadı baba. İlk dişim çekildiğinde kucağında oturdum, gıkım çıkmadı. Eğri büğrü araba kullanırken de yanımda senin gıkın çıkmadı. Ne de olsa senin öğrencindim. Düğün günümde gözyaşlarını saklamak için yatak odanıza kaçışını da unutmadım hiç. Tamam tamam görmedim hiç ağladığını. Hep güvendin bize. Doğruluğu, dürüstlüğü, merhameti, vicdanı, insan olmayı öğrettin. Şimdi o eve girmek ne kadar zor bilemezsin. Anneme kavuştuğunu düşünmekten başka teselli yok. Dayanamadın değil mi yokluğuna. Haklısın baba, ne diyeyim. Hastanede sana söylediğim gibi, sen bizi merak etme, dizlerimiz titrese de dimdik dururuz. Anneme sarıl bizim için."

Oyuncu Emine Ün'ün anne acısı: İnsan durdukça üzüntüsüne üzüntü katıyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Emine Ün'ün anne acısı: İnsan durdukça üzüntüsüne üzüntü katıyor
Çağla Şıkel'den ilginç açıklama: Fakir insanla da beraber olurum

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den ilginç açıklama: Fakir insanla da beraber olurum
Formula 1’de İstiklal Marşı'nı okuyan Göksel'den açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Formula 1’de İstiklal Marşı'nı okuyan Göksel'den açıklama
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0