Şarkıcı Zeynep Avcı açıklamasıyla gündem oldu! Kıyafetimle değil sesimle gündem olmak istiyorum

Almanya'da yaşayan Türk kızı Zeynep Avcı, performansıyla O Ses Almanya'ya damgasını vurmuştu. Zeynep Avcı, Kadıköy'de müzikseverlerle buluştu. Avcı şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

O Ses Yarışması Almanya Türk kökenli Zeynep Avcı'nın başarılı performanslarıyla Türkiye'nin de gündemine oturmuştu. Sürekli Türkiye'ye konser vermeye gelen şarkıcı Zeynep Avcı son söylediği sözlerle gündem oldu. 

"SESİMLE ÖN PLANDA OLMAK İSTİYORUM"

Sade bir kıyafet tercih eden 39 yaşındaki şarkıcı, "Son dönemde popçular arasında yaşanan dekolte yarışında sizi de görebilir miyiz?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Herkesin kendi tercihi. Beni o tarzda kıyafetlerle göremezsiniz. Ben sesimle, şarkılarımla ön planda olmak istiyorum. Benim örnek aldığım isimler farklı. Sıla, Sezen Aksu, Nilüfer gibi isimleri kendime örnek alıyorum."

zeynep avcı

zeynep avcı

"HER HAFTA TÜRKİYE'YE GELİYORUM"

'O Ses Almanya' yarışmasından sonra Türkiye’de kendisine büyük bir ilginin olduğunu belirten Avcı, "22 yıldır sahne yapıyordum ama yarışmadan sonra her hafta sahne için Türkiye'ye geliyorum. Türkiye havası soluyup, tekrar Berlin’e gidiyorum" şeklinde konuştu.

Türk kökenli Zeynep Avcı'nın da yarıştığı O Ses Almanya'nın galibi belli oldu. Yarışmayı 29 yaşındaki Sebastian Krenz kazandı.

Avcı, daha önce 'Kıyamam' ve 'Yalan' performansları ile jüri karşısına çıkmış ve performansı ile izleyicileri büyülemişti. Avcı, başarılı performanslarıyla çeyrek finale yükseldi ancak şampiyon olamadı. Geçtiğimiz günlerde stüdyoya giren Avcı, yakında ilk şarkısını yayınlayacak. Avcı, ayrıca yılbaşı akşamı İstanbul'da bir otelde sahne de alacak.

NE OLMUŞTU?

Almanya'da yayınlanan The Voice of Germany yarışmasına katılan Türk kızı Zeynep Avcı, başarısıyla takdir topladı. Ünlü şarkıcı Tan Taşçı'nın Yalan isimli şarkısını okuyan Avcı, performansıyla tüm jürileri etkilemeyi başardı. 

JÜRİLERDEN TAM NOT ALDI

Güçlü sesiyle yarışmaya damga vuran Zeynep Avcı, bütün jürileri döndürmeyi başararak kendine hayran bıraktı. Avcı'nın performansından çok etkilenen jüri üyeleri, kollarını uzatarak tüylerinin diken diken olduğunu gösterdi.

zeynep avcı o ses türkiye

zeynep avcı o ses türkiye

TAN TAŞÇI'DAN TEBRİK POSTU

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı da yarışmada şarkısını okuyan Zeynep Avcı'ya sessiz kalamadı. Instagram hesabından paylaşım yapan Taşçı, "The Voice Germany (O Ses Almanya) da Yalan ile yarışan Zeynep Avcı'yı başarısından ve yorumundan dolayı kutlarım. Çok duygulandım" dedi.

ZEYNEP AVCI KİMDİR? 

Ailesi 1970'li yıllarda Almanya'ya gelen Zeynep Avcı, Berlin'de büyüdü. Birçok etkinlikte ve mekânda konserler verdi. 20 yıldır sahnelerde olan Berlinli Zeynep Avcı, Beatztanbul adlı orkestrasıyla tanınıyor. Hem Almanca hem de Türkçe'ye çok iyi hakim olan Zeynep, ailesinin Türk kültürünü unutmaması sayesinde bunu başardığını dile getiriyor.

zeynep avcı kimdir

zeynep avcı kimdir

İki çocuk annesi Zeynep Avcı, yarışmaya katılmadan önce “Türkiye’de yaşamamamıza rağmen, köklerimize çok bağlıyız. Bu kültürü aile içerisinde de devam ettirmeye çalışıyoruz. İnsanların yabancı dildeki bir şarkıyı, o dili bilmeseler bile hissetmelerinin mümkün olduğunu ispat etmek istiyorum. Ve bunun zamanının geldiğini düşünüyorum” açıklamasında bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Fahriye Evcen'e doğum günü sürprizi! Ünlü oyuncunun oğlu Karan ile eğlenceli anları

Kanser tedavisi gören şarkıcı Edis'in annesi Sevil Görgülü'nün son hali üzdü!

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi gören şarkıcı Edis'in annesi Sevil Görgülü'nün son hali üzdü!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

AhmetD 2 yıl önce

Mükemmel yorumlamış gerçekten tebrikler...