Tarkan'dan şaşırtan paylaşım: Ormanlar Kralı Tarzan sıngle'ım yakında sizlerle...

Ünlü şarkıcı Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşırttı. İmaj değişikliğine giden ünlü sanatçının paylaşımına yazdığı esprili not sevenlerini gülümsetti.

Ünlü şarkıcı Tarkan, müzik hayatındaki başarısı kadar özel yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan ünlü isim, son gönderisiyle takipçilerini şaşırttı. 

4,9 milyon takipçili Instagram hesabından  paylaşımda bulunan Tarkan'ın imaj değişikliğine gitmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı. Saçı ve sakalları uzun bir halini sosyal medya hesabından paylaşan 48 yaşındaki sanatçı, gönderisine "Ormanlar kralı Tarzan single’ım çok yakında sizlerle. Şaka bi yana, pandemide saçlar çığrından çıktı bende. Ama yakında Tarzan’dan Tarkan’a dönerim merak etmeyin. Ve de yeni şarkılarla. Çok özledim…" şeklinde not düştü.

Ünlü ismin esprili paylaşımı kısa sürede binlere beğeni ve yorum aldı.

Oyuncu Aras Bulut İynemli de F1 izleyenler arasında

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Aras Bulut İynemli de F1 izleyenler arasında
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0