Devlet Bahçeli'den Tamer Karadağlı'ya destek telefonu!

Geçtiğimiz gün Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı'nın arasında yaşanan gerginliğe MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de dahil oldu.

Antalya Altın Portakal Ödülleri'nde yılın en iyi kadın oyuncusu ödülünü alan Nihal Yalçın, ödül konuşmasını uzatınca, ödülü vermek için arkada bekleyen Tamer Karadağlı'dan tepki geldi.

tamer karadağlı nihal yalçın

tamer karadağlı nihal yalçın

Karadağlı, Yalçın'ın eline ödülü vererek tepkisini gösterdi. Bu sırada Yalçın, ise Karadağlı'ya karşı çıkışınca o anlar geceye damga vurdu. Sosyal medyada aniden Karadağlı'ya karşı yükselen bir linç girişimi oldu.

Ünlü oyuncu Nihal YalçınİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Nihal Yalçın'dan Tamer Karadağlı açıklaması: Olağanüstü mimikleri...

tamer karadağlı nihal yalçın

tamer karadağlı nihal yalçın

Bunun üzerine Karadağlı, yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında Yalçın'ın terör örgütü suçlarından dolayı tutuklu olan Selahattin Demirtaş'ı destekleyen paylaşımına yer verdi.

tamer karadağlı nihal yalçın

tamer karadağlı nihal yalçın

Yapılan paylaşımı hatırlatan Karadağlı'nın açıklamasından sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, destek telefonunda bulundu. Telefonda Karadağlı'ya sergilediği duruşu taktir ettiğine yönelik şu konuşmayı yaptığı ortaya çıktı:

"Sayın Genel Başkanımız, sinema ve tiyatro oyuncusu Sn. Tamer Karadağlı’yı telefonla arayarak kendisine yönelik terör örgütü odakları ve siyasi uzantılarının tutumları karşısında, yanlarında olduklarını belirtmiş ve Sn. Karadağlı’yı tebrik etmişlerdir.

Görüşmede Sayın Genel Başkanımız, Sayın Karadağlı’nın, Türk Milleti’nin iftihar ettiği bir sanatçı olduğunu ifade etmişlerdir. Sayın Genel Başkanımız, sanat camiasında yer alarak, ülke ve millet hassasiyetinin, toplumsal huzurumuzun, milli birlik ve beraberliğimizin korunması karşısında duranlara Sn. Karadağlı’nın gösterdiği sorumlu, sağduyulu ve cesur davranışında yalnız olmadıklarını söylemişlerdir."

 

Oyuncu Selma Ergeç'ten şaşırtan açıklama: İkinci el kıyafet giyiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Selma Ergeç'ten şaşırtan açıklama: İkinci el kıyafet giyiyorum

BİR YORUM YAPIN 0