Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'dan 'kavga' açıklaması!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, oturduğu sitedeki komşuyla kavga etti. Önceki gün alışveriş yaparken görüntülenen Tuna, magazin gündemine bomba gibi düşen olayla ilgili konuştu.

Derya Tuna, önceki gün Vadistanbul'da görüntülendi. Öğle saatlerinde yakın arkadaşı ile beraber alışverişin keyfini çıkaran Tuna, kısa bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı.

56 yaşındaki Derya Tuna, bir restorantta yorgunluk kahvesi içmeyi de ihmal etmedi. Sonrasında gazetecilerle konuşan Tuna, geçtiğimiz günlerde komşusuyla kavga ettiği yönünde çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Derya Tuna, "Olayla benim hiçbir alakam yok, orada koşan bir hanımefendiyi bana benzettiler." ifadelerini kullandı. 

"AMAN İBRAHİM TATLISES DUYMASIN"

İddiaya göre 28 Eylül günü sitedeki yan komşusu Sarıyer'de ikamet eden Derya Tuna'nın yeğeninin yüksek sesle müzik dinlemesinden rahatsız oldu.  Komşu Zübeyde Şen'in eşi de gecenin ilerleyen saatlerinde Tuna'nın yeğenini ve arkadaşlarını uyardı.

Bir süre sonra başka bir komşu Şen Ailesi'ne giderek Derya Tuna'nın beklediğini söyledi. Bunun üzerine aile, Tuna'nın evine gitti. Yine iddiaya göre Tuna, "Siz benim yeğenime hiçbir şey söyleyemezsiniz. Kapıda adamlarım kocanı ve oğlunu öldürmek için bekliyor. Dua edin olayı İbrahim Tatlıses duymadı. Çok kötü adamlara çattınız" diyerek Zübeyde Şen'in üzerine yürüdü.

Sabah'ın haberine göre, bunun üzerine korkarak Derya Tuna'nın evinden ayrılan Zübeyde Şen, polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Şen'in şikayeti üzerine karakola götürülen Derya Tuna'nın ifadesi alındı. Derya Tuna, komşuyla sadece konuştuklarını tehdit veya hakaret içerikli bir söylemde bulunmadığını ileri sürerek suçlamaları reddetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Olayının sosyal medyaya yansıması üzerine Tuna'nın avukatı Alper Tunga Çevik yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, " 26 Ağustos 2021 tarihinde gece yarısından sonra müvekkilimiz Derya Tuna'nın yaşadığı site içerisinde müvekkilin yeğeninin de mağdurlar arasında yer aldığı tartışma ile ilgili bugün basına yansıyan haberlerde müvekkilin adının geçmesi ve olayın şüphelisi olarak lanse edilmesi müvekkili derinden üzmüştür. Müvekkilin, yeğeninin şiddet gören kişilerden biri olması dışında olayla herhangi bir ilgisi yoktur. Konu yargıya taşınmış olup, çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in şaşırtıcı ev kuralları

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Ebru Gündeş'in şaşırtıcı ev kuralları
Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Mirza bey 2 yıl önce

Evlere ses yalıtımı mecbur edilmeli.Ayrica apartmanlarda yaşayanlar komşularını rahatsız etmemeyi öğrenmek zorundalar.

Toplam 1 beğeni

Kartal 2 yıl önce

Derya Tuna yapar mı, bence yapar.

Toplam 1 beğeni

orh38 2 yıl önce

Derys Tuna gibilere serbest galiba.Adamlarinin silah kullanmasi ve adam öldürmesi.Neymis ibonun eski eşiymiş.Allah belanizi versin hepinizin inşeAllah.Türkiyedeki adalet yerlerde.Hem gece gece milleti rahatsiz ediyorlar hem de bu onlarin hakki olup milleti tehdit ediyorlar.İşe bak.

Toplam 5 beğeni