Ünlü DJ Yusuf Taşkurt'tan olaylı tekne turu kavgası!

Ünlü DJ Yusuf Taşkurt ve arkadaşları tekne turunun fiyatını fazla bulunca tekne çalışanlarını dövüp silahla yaraladıkları öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Bebek'te sosyal medyada Baran Taşkurt olarak bilinen Yusuf Taşkurt arkadaş grubu ile boğazda tekne turuna çıktı. 1 saatlik tekne turuna 250 TL istenince parayı fazla bulup tekne çalışanlarını dövüp silahlı yaradıkları öğrenildi.

Olay yerinden kaçtıktan sonra Beşiktaş polisi tarafından yakalanan şahıslardan, çalışanı silahla yaralayan Ömer Taşdemir ve Ünlü DJ Yusuf Taşkurt ve Oguzhan Altınsoy yakalanarak gözaltına alındılar. Silahlı saldırıyı gerçekleştiren Ömer Taşdemir silahla birlikte yakalandıktan sonra tutuklanıp cezaevine gönderildiği açıklandı. 

Uzmanlar uyardı! Aspirin ölüme yol açabilir

İLİŞKİLİ HABER

Uzmanlar uyardı! Aspirin ölüme yol açabilir
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0