Taner Ölmez bebek hediyesi olarak Ece Çeşmioğlu'na bebek hediyesi!

Geçen haziran ayında nikah masasına oturan Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu’ndan sevindiren haber geldi. Çift bebek beklediklerini açıkladı. Ali Vefa karakteri ile hafızalarda yer edinen Taner Ölmez'in kızı oluyor. Ölmez, eşine doğum hediyesi olarak 400 bin TL değerinde spor bir araba satın aldı.

Geçtiğimiz haziran ayında düzenlenen sade bir törenle evlenen Taner Ölmez, eşi Ece Çeşmioğlu’na dünyaya gelecek bebekleri için doğum hediyesini şimdiden aldı.

Son olarak final yapan 'Mucize Doktor' dizisinde rol alan Taner Ölmez, meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile Kemerburgaz'da düzenlenen törenle nikah masasına oturmuştu.

KIZI OLUYOR!

Taner Ölmez ile Ece Çeşmioğlu çifti geçen haziran ayında nikah masasına oturmuştu. Düğünlerine ünlü akınının yaşandığı çiftin cephesinden güzel haber geldi. Taner Ölmez hafta başı eşinin fotoğrafını yayınladı. Fotoğrafta güzel oyuncunun karnının büyümeye başladığı görüldü.

KIZ BEBEK GELİYOR

Ölmez, şu günlerde eşi Ece Çeşmioğlu’yla bebek sevinci yaşıyor.

Heyecanla anne-baba olmayı bekleyen genç çiftin bebeklerinin cinsiyeti de belli oldu. Ölmez ile Çeşmioğlu'nun kızları olacağı öğrenildi.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

akıllının biri 2 yıl önce

400 bin tl dudak uçuklatan bir hediye mi? en ucuz suv zaten o para