Şarkıcı Yıldız Tilbe hem aşısız hem maskesiz alışverişe gitti!

Son dönemlerde yaptığı aşı karşıtı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe önceki akşam Etiler'de alışveriş yaparken maskesiz görüntülendi. Tilbe, kendisine maske ve aşı hakkında soru soran muhabirlere çıkıştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı aşı olmamayı direten şarkıcı Yıldız Tilbe uyarılara rağmen aşı karşıtı paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Son olarak geçen akşam Etiler'de alışveriş yaparken objektiflere takılan Yıldız Tilbe, kendisini görüntüleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Tilbe, "Yarınki açık hava konseri için kıyafet bakıyorum. Ama ne bulursam kombin yapmaya çalışıyorum. Hepsini birbirine denk getiriyorum" ifadelerini kullandı.

Gazetecilerin, "Aşı olmadığınız için yurt dışı konserleriniz iptal oluyor. Aşı olmamakta kararlı mısınız?" sorusuna Tilbe, "Ben o konulara girmek istemiyorum. Kendime elbise bakıyorum. Sizi birbirinize teslim ediyorum" cevabını verdi.

AVM'de dolaşırken neden maske takmıyorsunuz?" sorusuna ise Tilbe, "Başka sorunuz var mı? Türkçe konuşuyorum. Başka sorunuz var mı?" diyerek, muhabirlere çıkıştı.

Parasını alamayan Erkan Petekkaya'dan 245 bin liralık dava!

İLİŞKİLİ HABER

Parasını alamayan Erkan Petekkaya'dan 245 bin liralık dava!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0