Defne Samyeli 6 ay beklemekten kurtuldu! Hastane raporuyla ehliyetini geri aldı

Geçtiğimiz ay alkollü bir şekilde araç kullanan Defne Samyeli'nin ehliyetine el konulmuştu. Alkolmetrenin hatalı olduğunu iddia eden Samyeli, hastaneye giderek aldığı raporla ehliyetini geri aldı.

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda alkollü bir şekilde araç kullanırken polis kontrolüne yakalanmıştı. Şişli'de yapılan denetimde 0.51 promil alkollü olduğu tespit edilen Samyeli'nin ehliyetine 6 aylığına el konulmuş ve para cezasına çaptırılmıştı. 

Polisin alkolmetresinin hatalı olduğunu iddia eden ünlü isim, hastaneye giderek kanındaki alkol oranının kontrol edilmesini istedi. Yapılan incelemelerde trafik denetiminden 85 dakika sonra tahlil yapıldığı ve kandaki alkol düzeyinin bir saatte ancak 0.15 promil düşebileceği bilgileri yer aldı. Haklı olduğu ortaya çıkan ünlü isim İstanbul Adliyesi'ne başvurarak ehliyetini geri aldı.

NE OLMUŞTU?

Geçen ay Kuruçeşme'de sahne programının ardından alkollü bir şekilde araç kullanan Defne Samyeli, Şişli'de polis çevirmesine yakalanınca hem para cezasına çarptırılmış hem de 6 aylığına ehliyetine el konulmuştu. 

Önceki gün Sarıyer'de bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Samyeli'nin şoförsüz dışarı adım bile atmadığı gözlerden kaçmadı. Görüntülenmemek için şoförden aracı mekanın kapısına kadar yanaştırmasını isteyen ünlü isim, gazetecilerin sorularını cevaplamadan hızla uzaklaştı.

"6 AY EHLİYETİNE EL KONULDU"

Ünlü sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, korona virüse yakalanmasının ardından bir süre sahnelere ara vermişti. Karantina sürecinin bitmesiyle Kuruçeşme'de bir mekanda sahne almaya başlayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde mekan çıkışı alkollü bir şekilde araç kullandı. 

Alkollü bir şekilde direksiyon başına geçen Samyeli, trafikte polis kontrolüne yakalandı. Alkolmetreye üfleyen 49 yaşındaki ünlü ismin, yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine Samyeli'nin ehliyetine 6 ay el konuldu ve 1339 TL para cezası kesildi. 

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in vasiyeti ortaya çıktı! Annesinden ayrı kalmak istemedi...

İLİŞKİLİ HABER

Belgin Doruk'un oğlu Aydın Birsel'in vasiyeti ortaya çıktı! Annesinden ayrı kalmak istemedi...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0