Serenay Sarıkaya'dan dikkat çeken ayna pozu: Daha daha nasılsınız?

Türkiye'nin sevilen oyuncularından Serenay Sarıkaya, ayna karşısında çektiği pozlarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

"Medcezir", "Fi" ve "İkimizin Yerine" gibi pek çok başarılı projede boy gösteren Serenay Sarıkaya, bir süredir ekranlardan uzak duruyordu. Dijital platformda yayınlanacak bir projeye 'evet' diyen ünlü oyuncu hazırlıklarına tam gaz devam ediyor.

Yaptığı her hareketle hayranlarının ilgi odağı haline gelen ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Saçları yapılırken aynadan çektiği pozları Instagram hesabından paylaşan 29 yaşındaki ünlü isim, takipçilerinden tam puan aldı.

Siyah beyaz filtreyle yayınladığı pozlarını takipçilerinin beğenisine sunan Sarıkaya, gönderisine Enis Arıkan'ı etiketledi ve "Enis Arıkan'ı isteği üzerine paylaşıyorum... Ee daha daha nasılsınız? (Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz)" şeklinde not düştü.

Güzel oyuncunun paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

 

Şükriye Tutkun müzik çalışmalarına köyden devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Şükriye Tutkun müzik çalışmalarına köyden devam ediyor
Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı! Çocukların sesi feryatlara değil...

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan gözyaşlarını tutamadı! Çocukların sesi feryatlara değil...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0