Bill Gates'in kızı Jennifer Gates imam nikahı ile evlendi

Bill Gates’in kızı Jennifer Gates, Mısırlı Nayel Nassar ile dünyaevine girdi. İkili önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla hayatlarını birleştirdi.

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in kızı Jennifer Gates (25), Westchester'daki malikanesinde Mısırlı Nayel Nassar (30) ile evlendi. Gates'in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Müslüman eşinin dini hassasiyetini kırmadı. Jennifer Gates ve Nayel Nassar, resmi nikah öncesi imam nikahı kıydırdı.

ÖNCE İSLAMİ USULLERE GÖRE EVLENDİLER

  • Çiftin cuma günü, ailenin New York’ta North Salem bölgesindeki evinin bahçesinde gizli bir tören tertip ettikleri ve yaşamlarını İslami usullere göre birleştirdikleri öğrenildi.

BOŞANMA DAVASININ ARDINDAN İLK BULUŞMA

Öte yandan Gates çifti, yazın açtıkları boşanma davası ardından ilk defa beraber görüldü. Geline tamamı yeşil giysi giymiş 9 nedime eşlik etti.

Yeni evli çift, düğünün ardından malikanenin kurulu olduğu botanik bahçesinde fotoğraf çektirdi.

Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi
Genç rapçi Murda gözaltına alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç rapçi Murda gözaltına alındı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0