Işıl Yücesoy'un gençlik halini görenler inanamadı!

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Işıl Yücesoy, sosyal medya hesabından 40 yıl önce çekilen gençlik fotoğrafını ve şimdiki halini takipçileriyle paylaştı.

Bir süredir ekranlarda görünmeyen ünlü oyuncu Işıl Yücesoy, sosyal medya hesabından paylaştığı karelerle takipçilerini şaşırttı. 40 yıl önce çekildiği bir fotoğrafıyla şimdiki halini yan yana paylaşan ünlü oyuncu, sevenlerine nostaljik anlar yaşattı. 

Eski günleri yad eden usta oyuncu gönderisinde şu ifadelere yer verdi:

"İki kare arası tam 40 yıl... 1981-2021... Fark etmeden benzer pozu vermişim... Ne çok anı, ne çok yaşanmışlık... Her anına bin şükür..." 

Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan gönderiye usta oyuncunun takipçileri "Gözler her yaşta 10 numara..." ve "Hiç değişmemişsiniz." gibi yorumlarda bulundu.

Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Tamer Levent 71 yaşına girdi
Genç rapçi Murda gözaltına alındı!

İLİŞKİLİ HABER

Genç rapçi Murda gözaltına alındı!
Eski futbolcu Emre Aşık kaza geçirdi!

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu Emre Aşık kaza geçirdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

kemal 2 yıl önce

Aaaaa kırk yıl önce gençmiş çok şaşırdım bu nasıl olur?