Manken Tuğba Altıntop'un zor anları! Podyumda yere kapaklandı!

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop baş manken olarak boy gösterdiği defilede talihsiz bir olay yaşadı.

Moda tasarımcısı Deniz Albayrak, önceki akşam Beyoğlu'nda bir defile düzenledi. Defilenin baş mankeni ise 44 yaşındaki deneyimli isim Tuğba Altıntop'tu. Tuğba Altıntop podyumda zor anlar yaşadı. Podyuma çıktığı sırada ayağı takılan Tuğba Altıntop, yere düşerek büyük bir kazanın eşiğinden döndü.

Yerde ayakkabılarını ayağından çıkararak kenara atan deneyimli manken Tuğba Altıntop, podyumda yürümeye devam ederek bütün alkışları topladı.

Tuğba Altıntop ve ünlü modacı Deniz Albayrak, defile sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Altıntop, "Kadın dünyanın var oluşumdan beri var. Ve dünyanın sonuna kadar her daim var olacaktır. Kadına şiddete her zaman hayır. Önemli olan bugünün anlam ve önemidir. Deniz Albayrak'ın düzenlemiş olduğu defilede bulunmak bemim gerçekten büyük onur" dedi.

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in zor anları!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in zor anları!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0