Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu'nun mutluluk pozları!

"Var Mısın Yok Musun?" yarışmasıyla ünlenen Gizem Hatipoğlu, kızı Lila'nın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaştı.

"Var Mısın Yok Musun" yarışmasında tanışmalarının ardından 2011 yılında nikah masasına oturan Gizem Hatipoğlu ve Hakan Hatipoğlu, son dönemlerin en dikkat çeken çiftlerinden biri haline geldi. 

2018 yılının ekim ayında kızları Lila'yı kucaklarını alan ünlü çift, kızlarıyla sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapıyor. Kızı Lila'nın 3. yaş gününü kutlayan ünlü çift, Instagram hesabından mutluluk pozlarını paylaştılar.

Gizem Hatipoğlu, eşi ve kızıyla çekildiği kareleri 2 milyon takipçili Instagram hesabından hayranlarının beğenisine sundu. Ünlü isim gönderisine "Bügün benim ballı lokmamın Lila’mın doğum günü. İyi ki doğdun iyi ki benim canım kızım oldun. Seni çok ama çok seviyoruz." notunu düştü.

Atla Gel Şaban filmi konusu ne ve nerede çekildi?

İLİŞKİLİ HABER

Atla Gel Şaban filmi konusu ne ve nerede çekildi?
Ünlü oyuncuların benzerlikleri şaşırtıyor!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncuların benzerlikleri şaşırtıyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0