Metin Arolat yaşadıklarını yıllar sonra itiraf etti

Ünlü şarkıcı Metin Arolat, TRT Müzik'te ekrana getirilen İpek Açar'ın sunuculuğunu üstlendiği "İpek Yolu" programının konuğu oldu. Arolat hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

90'lı yıllara hit şarkılarıyla damgasını vuran Metin Arolat, İpek Açar'ın sunduğu TRT Müzik'te yayınlanan "İpek Yolu" programının bu haftaki konuğu Metin Arolat oldu.

metin arolat karton üzerine yattığını açıkladı

metin arolat karton üzerine yattığını açıkladı

Yaşadığı zorlu süreçlerden bahseden Arolat, karton üzerinde uyuduğunu itiraf etti.

Arolat, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "İşletme okuyordum ama bir reklam çekimi gördüm ve âşık oldum. İstanbul'a yönetmenlik için geldim. Ali Özgentürk film çekecek diye duymuştum. Cebimde 20 lira vardı ve film ertelendi. Amcamın evi vardı ama içinde eşya yoktu.

"KARTON ALDIM, ÜZERİNDE YATTIM"

Ben de bakkala gidip karton aldım, üzerinde yattım. Fakir edebiyatı değil bu, gerçekten yaşadım... Cebimde 20 lira vardı, günlük bir simit alıp yiyebiliyordum"

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan dizilerle ilgili çarpıcı açıklama
Şarkıcı Hadise doğum gününü kutladı! İşte Hadise’nin doğum gününden ilk kare!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Hadise doğum gününü kutladı! İşte Hadise’nin doğum gününden ilk kare!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0