Sinan Akçıl ve Emel Müftüoğlu'na 17 yıl sonra tazminat şoku

17 yıl önce bir motokuryeye çarparak yaralayan Sinan Akçıl ile aracın sahibi Emel Müftüoğlu açılan davada karar verildi. Ünlü ikili, 6 bin liralık tazminatı, faiziyle birlikte kurye İsmail Şen'e ödeyecek.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl 17 yıl önce Emel Müftüoğlu’nun otomobiliyle Yenibosna’da motokurye İsmail Şen’e çarparak yaralanmasına neden olmuştu. 

Şen, hem Akçıl’a hem de Emel Müftüoğlu’na tazminat davası açtı. Bakırköy 4. Asliye Ceza Mahkemesi taksirle yaralama suçundan dolayı Sinan Akçıl’a, bilirkişi raporuna göre 8’de 8 kusurlu olduğu için bir yıl hapis cezası verdi. Mahkeme hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

emel müftüoğlu ve sinan akçıl tazminat

emel müftüoğlu ve sinan akçıl tazminat

Tazminat davasında ise bilirkişi 88 bin 42 liralık tazminat hesabı yaptı. Sigorta şirketi 40 bin lirayı ödedi, mahkeme kalan paranın Sinan Akçıl ve Emel Müftüoğlu tarafından ödenmesine hükmetti. Ancak her iki taraf karara itiraz etti. Davanın karar duruşmasına taraf avukatları katıldı.

Mahkeme iki sanatçının bin lirası maddi, 6 bin lira manevi tazminatı 17 yıllık faiziyle birlikte İsmail Şen’e ödemesine hükmetti.

Oyuncu Müge Boz, 2 yaşındaki kızı Vina ile spor yaptı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Müge Boz, 2 yaşındaki kızı Vina ile spor yaptı!
Komedyen Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya 'şişman' tepkisi

İLİŞKİLİ HABER

Komedyen Eser Yenenler'den Deniz Akkaya'ya 'şişman' tepkisi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kayan yildiz 2 yıl önce

17 yilmi.? vala $ak gibi geliyor..! Türrkiyede cok $e degi$ti oto yollar hizli trenler.vs.vs. ama kafalar hala ayni.! 17 yil.! Ya yürü git bee.

adem 2 yıl önce

17 yil sonrami