Ümit Erdim'den dikkat çeken kilo açıklaması

Son dönemde oldukça fazla kilo vermesiyle dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Ümit Erdim, Buket Aydın'ın Tarafını Seç programına konuk oldu. Ümit Erdim, "Şişmanlar yalancıdır kendimden biliyorum" açıklamasıyla şaşırttı.

Bir dönem fazla kilolarıyla ekranın sevimli yüzü olan oyuncu Ümit Erdim, mide küçültme operasyonu geçirerek fit bir görünüme sahip oldu. Hayat Bilgisi dizisindeki 'Var mısın Arif' tiplemesiyle tanınmaya başlayan ünlü oyuncunun son dönemde daha çok ailesi ile zaman geçiriyor.

Buket Aydın'ın sunduğu 'Tarafını Seç' programına konuk oldu. Oyuncu, “Kamera önünde kilolu olmak avantaj mı, dezavantaj mı?” sorusunun tartışıldığı programda Eser Yenenler “Avantaj” fikrini savunurken, verdiği kilolarla gündem olan Ümit Erdim tam tersi görüşü savundu. 

Kilolu insanların kariyerlerinin daha kalıcı olduğunu söyleyen Eser Yenenler "Jönlerde şöyle bir durum var, acaba ne kadarını görselimle, ne kadarını yeteğimle gerçekleştirdim. Bu konuda çıkmaza giriyor bence jönler. Ben yüzde 100 yeteneğimle buraya geldim. Fiziksel güzelliğimle gelemediğime göre yeteneğimle geldim" dedi. Programda fikren karşı karşıya geldiği meslektaşına verildiği kilolar sonrası oyunculuk teklifi gelmemesini "Ümit'in en sevdiğimiz rolleri hep şişman karakterler. Kilolu olmak onun için de bir avantajdı. Belki tombik karakterle devam etseydi daha fazla iş bulacaktı ama belki mutsuz olacaktı" şeklinde değerlendirdi.

Programda "Kamera önündekilerin zayıf olması avantaj" fikrini savunan Ümit Erdim ise "Şişmanlar yalancıdır. Şişman kendisine yalan söyler" iddiasında bulundu. 

"Eski şişman olarak konuşuyorum. Bir de konuşmaya hakkım var. Çünkü o tarafı da biliyorum. Ben burada konuşma hakkını kendimde görüyorum. Şöyle bir problem var. Şişmanlar yalancıdır. Şişmanlar birilerine yalan söyler demiyorum, her şeyden önce kendine yalan söyler. Şişman adam kendini ikna etmek zorundadır. Bu ameliyat olmadan önceki 15 yıl boyunca kendime yalan söyledim. Ya işte böyle çok mutluyum. Aslında bu da bir tarz. Şişman insan kendine hep yalan söyler. Dediniz ya az önce neden hep sempatik denir, çünkü başka çareniz yok. Kendinizi buna inandırırsınız başka çareniz yoktur. Ancak diğer tarafa geçince bu gerçeklerler yüzleşirsiniz."

 

'Bizimkiler'in 'Hayırsız Damadı Aydın'ı Tayfun Çorağan'ın son hali şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

'Bizimkiler'in 'Hayırsız Damadı Aydın'ı Tayfun Çorağan'ın son hali şaşırttı
Oyuncu Demet Özdemir'den hava atışı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Demet Özdemir'den hava atışı!
Ünlü manken Ebru Destan aldığı tehditlerle soluğu savcılıkta aldı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü manken Ebru Destan aldığı tehditlerle soluğu savcılıkta aldı!

BİR YORUM YAPIN 0