'Serenay Sarıkaya ile başrol oynayacaktım' deyip şirketi bastı

Kendisine oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını, fakat kandırıldığını ileri süren 25 yaşında ki Tayfur D, film şirketini bastı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde ilginç olay yaşandı. TV100’ün haberine göre, kendisine başrol verileceğini iddia eden bir kişi ünlü ismin danışmanlığını yapan prodüksiyon şirketini bastı. İstanbul Tayfur D. isimli bir kişi Serenay Sarıkaya, Bergüzar Korel, Ezgi Mola, Erkan Can gibi birçok ünlünün danışmanlığını yapan şirketin Beşiktaş'taki ofisine gitti. Kendisinin kandırıldığını söyleyen 25 yaşında ki Tayfur D. Serenay Sarıkaya ile görüşmek istediğini söyledi.

Şahıs, oyunculara ait otomobillere zarar vererek etrafa ölüm tehditleri savurdu. Eline geçirdiği bir metrelik demir küllükle etrafa saldırdı. Villa bahçesinde bulunan ve oyunculara ait olan otomobillere zarar verdi. Şahıs daha sonra şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu.

ÖLÜM TEHDİTLERİ SAVURDU

  • Şahıs daha sonra şirketin camlarını kırarak ölüm tehditleri savurdu. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine giden polis ekipleri 25 yaşındaki Tayfur D.'yi gözaltına aldı.
  • İfadesinde kendisine Serenay Sarıkaya ile birlikte Medcezir dizisinde başrol oynatacaklarını ama kendisini aramadıklarını söyledi.
  • 25 yaşında ki Tayfur D. çıkartıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Şarkıcı Demet Akalın'dan Hadise hakkında bomba iddia!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Demet Akalın'dan Hadise hakkında bomba iddia!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0