Murat Yıldırım'dan bomba açıklamalar!

'Aziz' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım özel hayatıyla ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım, 2016'da Iman Elbani ile hayatını birleştirmişti. Yıldırım Hürriyet'e verdiği röportajda oyunculuğu ve hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Birçok başarılı projede yer alan Yıldırım "Mutlu bir evliliğin var. Yetenekli ve başarılı bir oyuncusun. Dışarıdan her şey çok güzel duruyor. Hayat sana mı güzel?" sorusuna

"Hayat hepimize güzel olsun. Ama hayat öyle güllük gülistanlık bir yer değil. Burayı çok güzel bir bahçeye çevirecek olan bizleriz. Çünkü hepimizin hayatında zor şeyler oluyor. Benim de çok zorlandığım, yenmeye çalıştığım konular var. En önemlisi, yanımda benimle yürüyen, benim için atan bir kalp... O attığı sürece çoğu zorluğun üstesinden gelirim diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

murat yıldırımdan eşine sürpriz

murat yıldırımdan eşine sürpriz

Mutlu evlilikleri süren çiftten Elbani, 22 Ekim'de 39 yaşına bastı. Kutlama için Kapadokya'ya giden ünlü çiftten Yıldırım, eşinin doğum gününü sosyal medyadan kutladı. Eşiyle balon turu yapan ünlü oyuncu, o anları Instagram'dan yayınladı.

Yıldırım, paylaşıma "Hep sen gibi birini istedim ben; seni bulunca sen gibi kimsenin olamayacağını bildim... İyi ki doğdun sevgilim, iyi ki varsın." sözlerini not düştü.

 

Demet Özdemir'den market turu! Ev hanımlığına girişti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'den market turu! Ev hanımlığına girişti
Hafsanur Sancaktutan'ın reklam anlaşması dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Hafsanur Sancaktutan'ın reklam anlaşması dudak uçuklattı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0