Aslı Şen'den, şarkıcı Linet'e geri adım! Özür diledi...

44 yaşındaki Aslı Şen, canlı müzik dinlemek için gittiği Linet konserinde gördüğü muameleden rahatsız olarak sosyal medya hesabından sitem etmişti. Geri adım atarak özür dileyen Aslı Şen, yeni açıklamada bulundu.

Linet'in konserinde gördüğü muameleden sonra şarkıcıyı sert şekilde eleştiren Aslı Şen, geri adım atarak kamuoyundan özür diledi: “Çok üzgünüm. Böyle saçma bir gündem yarattığım için halktan özür diliyorum.”

İş kadını Aslı Şen, Linet’in “Tüm misafirlerim benim için kıymetlidir” sözlerine şöyle yanıtladı:

“O da bizim için kıymetli. Olmasa zaten gitmezdim. Oradaki davranış biçimi bana göre doğru değildi. Duygularımı ifade ederken doğru kelimeleri seçemediğimi düşünüyorum.” 

NE OLMUŞTU?

Canlı müzik dinlemeye Linet'i dinlemeye giden iş kadını Aslı Şen, sosyal medyasından yayınladığı Linet'in fotoğrafının üzerine çarpı koyarak tepkisini göstermişti. Açıklamasında 'Adabımuaşeret yoksunu' olarak gördüğü Linet'in yanlış gördüğü davranışa değinmişti. Aslı Şen, şu açıklamalarda bulunmuştu:

"Yıllardır canlı müzik mekanlarında bir çok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabımuaşeret gereği sanatçı özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir.

Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun bile gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce de başka bir mekanda yapmıştı, "herhalde ben yanlış anladım" demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik.

Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'ni Sezen Aksu'yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef:("

İbrahim Tatlıses'ten tepki çeken iş ilanı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten tepki çeken iş ilanı
Google bile ayırt edemedi! Şoke eden Hadise ve Gigi Hadid hatası

İLİŞKİLİ HABER

Google bile ayırt edemedi! Şoke eden Hadise ve Gigi Hadid hatası
Oyuncu Mustafa Üstündağ oğlun Kaan'ın dişini yüzük yaptırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Mustafa Üstündağ oğlun Kaan'ın dişini yüzük yaptırdı!
Cumhuriyet coşkusunda Funda Arar rüzgarı!

İLİŞKİLİ HABER

Cumhuriyet coşkusunda Funda Arar rüzgarı!

BİR YORUM YAPIN 4

limoni 2 yıl önce

parası var diye herkesi satın alacağını zannetmiş yazık paranın esiri...

mehmetcan 2 yıl önce

Aaaa çok yazık sna üzüldümm paran var diye sana selam vermek zorunda mı hhahahahha

bidost 2 yıl önce

la bi git

Rifat Yılmaz 2 yıl önce

Linet kim, sen kimsin? Adını yeni duydum. Linet muuazzam bir ses. Onu yargılama kudretinde ve makamında değilsin Aslı Şen.