Edis yılbaşı konseri ücretini 500 bin TL'ye çıkardı

Çıkardığı şarkılarla son dönemde büyük bir çıkış yakalayan ünlü popçu Edis'in yılbaşı gecesinde alacağı ücret belli oldu.

Müzik dünyasının son dönemdeki en başarılı yıldızlarından Edis, geçtiğimiz günlerde verdiği Harbiye konseri ile herkesi kendine hayran bıraktı.

edis yılbaşı konser ücreti

edis yılbaşı konser ücreti

YILBAŞI GECESİ KONSER ÜCRETİ 500 BİN TL

Ünlü şarkıcı Edis'in yılbaşı konseri için istediği ücret ortaya çıktı. Edis, yılbaşı gecesi için sahne ücretini ise 500 bin lira olarak belirledi.

Emine Ün kardeşini paylaştı! Güzelliği hayran bıraktı

İLİŞKİLİ HABER

Emine Ün kardeşini paylaştı! Güzelliği hayran bıraktı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

HHH 2 yıl önce

İnsan aç diyenler haydi konsere.

zafer gülten 2 yıl önce

öyle birşey varki,aslına bakarsan insanlar bu tür konserlere beyenip,hayran olmaktan çok,çevresine aaaabak ben şu konsere gittim,en öndeydim,bilete şu kadar ödedim diye hava satmak için.öyleki gittiği konserde dinlediği müzikten hoşlanmayan,sırf belki benide çekerler televizyona,gazeteye çıkarım diye tepinenler var.

on numara 2 yıl önce

askeri zam az bile komisyon toplansın biraz daha artırsın

yiğit 2 yıl önce

az kardeşim askeri ücret zammıda yapsınlar....

Ramazan 2 yıl önce

Tamamen boş

Yorumların Tümünü Okuyun