Oyuncu Zerrin Tekindor yeni rolünü anlattı!

Başarılı oyuncu Zerrin Tekindor, tiyatro ve sinemada kadın hikayelerine az değinilmesine sitem ederek açıklamada bulundu.

Oyuncu Zerrin Tekindor'un Milliyet Sanat’ın yeni sayısı için verdiği röportajda yeni oyunu olan “Toz'' ile ilgili konuştu. Tek kişilik oynayacağı oyunda, çok takdir ettiği bir kadın hikâyesiyle seyirci karşısına çıkacak olan sanatçı şöyle konuştu: “Kadın hikâyeleri sayısı hiçbir zaman yeterli ve çeşitli değildi bana göre. Kadının algısı, bakış açısı, dünyası, zenginliği bambaşka bir şeydir ve onun kuvvetini görmezden gelirseniz, ciddi bir eksiklik içindesinizdir. İşin estetiğini, hassasiyetini, derinliğini, duyarlılığını, esprisini kaçırmışsınız demektir.”

ZEKİ, YETENEKLİ, ÇALIŞKAN BİR KADIN

Oğlu Hira Tekindor’un yönetiminde olduğu “Toz” oyununda ‘Handan’ rolünü oynayacak olan Zerrin Tekindor, rolü için de şu açıklamayı yaptı: “Handan ne istediğini bilen, çok kuvvetli bir karakter. Kendi seçimleri doğrultusunda hareket etmiş, başkalarının hayatına müdahale etmesine izin vermemiş, zeki, yetenekli ve çalışkan biri. Hak etmediğini düşündüğü bir şey geliyor başına ve her insan gibi bocalıyor. Oyun boyunca da kendi hayatını başa alıp bir daha dinliyor, sonra tekrar sona sarıyor; kaset gibi. Geçmişte üstünü örttüğü şeyleri açabildiği için de kuvvetli ve cesaretli buluyorum onu.”

Japon Prenses Mako muradına erdi! Sivil olarak saraydan ayrıldı

İLİŞKİLİ HABER

Japon Prenses Mako muradına erdi! Sivil olarak saraydan ayrıldı

BİR YORUM YAPIN 0