Ünlü halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun eşi son yolculuğa uğurlandı!

Ünlü Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun bir süredir İstanbul'da kanser tedavisi gören eşi Fatma Eroğlu hayatını kaybetti. Eroğlu, memleketi Mersin'de düzenlenen törenle toprağa verildi.

Türk halk müziğinin efsane isimlerinden biri olan usta sanatçı Musa Eroğlu'nun eşi Fatma Eroğlu, 75 yaşında yaşamını yitirdi. Eroğlu, İstanbul'da bir süredir kanser tedavisi gördüğü özel hastanede vefat etti.

musa eroğlu eşi vefat etti

musa eroğlu eşi vefat etti

Musa Eroğlu'nun eşi Fatma Eroğlu, Mersin'in Mut ilçesinde Mut Cemevi'nde düzenlenen törenle toprağa verildi. Törene, Musa Eroğlu, çocukları, CHP Ankara Milletvekili Servet Ünal, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, siyasi partilerin ilçe başkanları, yakınları, sevenleri ve vatandaşların yanı sıra aralarında, Türk halk müziği sanatçısı Erdal Erzincanlı'nın da bulunduğu sanatçı dostları katıldı. 

musa eroğlunun eşi cenaze

musa eroğlunun eşi cenaze

Fatma Eroğlu'nun cenazesi, törenin ardından Yazalanı Mahallesi'ndeki mezarlığa defnedildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da telefonla Musa Eroğlu'na başsağlığı diledi.

Çağla Şıkel'den 'Best model' skandalı ile ilgili açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'den 'Best model' skandalı ile ilgili açıklama
Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay’dan kötü haber...

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın oğlu Altan Gencebay’dan kötü haber...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0