Dedikodular doğru çıktı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz final yaptı...

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz polemiğinde şoke eden bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dizinin final yaptığını söyledi.

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba ve Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yayınlanan tanıtımlarına rağmen yeni sezonda ekranlara gelmemişti. Dizinin hayranları bu duruma sosyal medya üzerinden tepki gösterirken, EDHO'nun yapımcıları ve ATV kanal yönetimi arasında problemler oluştuğu iddia ediliyordu.

"BAZEN SÖZ BİTER, YOL BİTER..."

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı. Kaynarca, kötü haberi hayranlarına şu sözlerle duyurdu:

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim. Yedi yıl birlikte yol yürüdüğüm, birçok rekoru, başarıyı, mutluluğu, acıyı, sevinci birlikte yaşadığım 'EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ' ekibinin en büyüğünden en küçüğüne, emeği geçen bütün arkadaşlarıma; son dönem yaşanan bütün olumsuzluklara karşı duruş biçiminiz, etik tavrınız, iş disiplininiz ve yaşadıklarınıza rağmen sabrınız için yüreklerinizden öpüyorum. Ellerinize yüreklerinize sağlık. Bazen söz biter, yol biter, yolculuk biter ama her bitiş bir başlangıçtır. Hoşça kalın…"

NE OLMUŞTU?

Yeni sezonu heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin  geçtiğimiz akşam ekranlara gelmemesi herkesi şaşırttı. ATV'nin günlerdir tanıtımını yaptığı "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" yerine "Baba Parası" filminin yayınlanması kafa karışıklığına sebep oldu. 

Sevilen dizinin yeni sezon son bölümünün yayınlanmamasıyla ilgili kanaldan ve dizinin yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi. Ancak kanal ve yapım şirketi arasında yaşanan zam sorununun çözülememesi dizinin ekranlara gelmeme sebebi olarak gösteriliyor. 

Dizinin büyük hayranı olan Demet Akalın ise dün ATV ekranlarında "Baba Parası" filmini görünce Twitter hesabından "EDHO' başlamadı yine, niye?" şeklinde paylaşımda bulundu. Ünlü şarkıcı bir takipçisinin "Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet" şeklinde yorumunu cevapsız bırakmadı ve "Bilmiyorlar" ifadelerini kullandı. 

Fenomen dizinin yayınlanmadığını gören pek çok Twitter kullanıcısı "EDHO" etiketi başlığı altında sert tepki gösterdi. 

Kanser tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy'dan alkış toplayan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Kanser tedavisi gören oyuncu Boğaç Aksoy'dan alkış toplayan paylaşım!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yusuf 2 yıl önce

Hiç izlemedim.yeraltı dünyasını kahraman insanlar gibi gösterilmesinden nefret ederim. dizi oyuncuları çok havalıydı hele oktay bey.oyuna kaptırmışlar,öyleyim zannediyorlar. esrar eroin,silah kaçakçılığı gibi gayrimeşru işlerle uğraşanlar izleyicilerin gözünde kahraman oluyor..!?