Usta oyuncu Ferhan Şensoy büstü açıldı! Kızı göz yaşlarına boğuldu

31 Ağustos'ta yaşamını yitiren usta tiyatro sanatçısı Ferhan Şensoy'un ailesinin yaşadığı mahalledeki parka büstü yapıldı. Ünlü sanatçının kızı Derya Şensoy, büstün açılışında göz yaşlarına boğuldu.

Tiyatro duayeni Ferhan Şensoy, haziran ayında geçirdiği anjiyo nedeniyle bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Şensoy'un 31 Ağustos'ta vefatıyla sanat dünyası yasa boğulmuştu. 

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...İLİŞKİLİ HABERUsta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti! Eski eşi yıkıldı...

Bodrum Belediyesi, Ferhan Şensoy'un ailesinin yaşadığı Geriş Mahallesi'ndeki Nevin Başara Parkı'na ünlü sanatçının büstünü yaptırdı. Heykeltıraş Esra Sağlık Şenalp'in imzasını taşıyan büstün açılışında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fidel Berber, Şensoy'un eşi oyuncu Elif Durdu, kızı Derya Şensoy ve Tarık Papuççuoğlu gibi isimler yer aldı. Tören boyunca duygusal anlar yaşayan Derya Şensoy, göz yaşlarına boğuldu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras törende şu ifadeleri kullandı:

"Ferhan Şensoy'u ilelebet yaşatmak için buradayız. Büstü yapan Esra Hocam'a teşekkür ediyorum öncelikle. Bodrum'da tarih boyunca sanatın her dalından çok önemli isimleri hep yanı başımızda bulduk. Bu çok önemli, çünkü sanatın olduğu yerde barış vardır, kardeşlik vardır, demokrasi vardır. 'İnsan bir güzelliğin farkına varamıyorsa, o güzelliği hak etmiyor demektir' demiş Ferhan Şensoy. Bodrum'u seçtiği için Ferhan Şensoy'a teşekkür ederim. Geriş çok önemli bir yer. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir yer. Demek ki o da bu topraklardan ilham aldı. Yaşamak için burayı seçti. Ferhan Şensoy gibi bir değerin etkinliğinde burada ailesiyle, sevenleriyle bir arada olmak çok önemli, çok duygusal anlar yaşıyorum ben de. Elif Hanım'a ve Derya Şensoy'a çok teşekkür ederim, davetimizi kabul ettiler ve bu etkinlikte bizimle beraber yer aldılar. Hepinize geldiğiniz için ve Ferhan Şensoy'u sevdiğiniz için çok teşekkür ediyorum"

Cem Yılmaz para kazanmanın yolunu artırdı! 2 milyon 940 bin lira...

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz para kazanmanın yolunu artırdı! 2 milyon 940 bin lira...
Efsane oyuncu Morgan Freeman Türk sanatçı Mahoç Yücel'e teşekkür etti!

İLİŞKİLİ HABER

Efsane oyuncu Morgan Freeman Türk sanatçı Mahoç Yücel'e teşekkür etti!
Melisa Şenolsun ve Büşra Develi'den doğa tatili

İLİŞKİLİ HABER

Melisa Şenolsun ve Büşra Develi'den doğa tatili
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0