Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ çifti Mardin'e gitti!

Bir süredir Aşıklar Bayramı dizisinin çekimleri için Mardin'de olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, setten sonra eşi Başak Dizer ile Mardin turu yaptı. Tatlıtuğ, çektiği bazı kareleri de Instagram hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, 2016 yılında dünyaevine girdi. Kıvanç Tatlıtuğ, ' Aşıklar Bayramı' dizisi için Mardin'de çekimlere devam ediyor. Ünlü oyuncu, setten boş kaldığı zamanı şehri gezerek değerlendiriyor. Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un son durağı ise Mardin Midyat oldu. Oyuncuya, eşi Başar Dizer de eşlik etti.

kıvanç tatlıtuğ mardin paylaşımı

kıvanç tatlıtuğ mardin paylaşımı

Çift, Mardin'in tarihi yerlerini el ele gezerek, dolaştı. Tasarımcı Başak Dizer'e kız kardeşi Buket Dizer ve arkadaşları da katıldı. Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ, Midyat'tan çektirdiği kareleri, Instagram'dan yayınladı. Tatlıtuğ, bazı yerleri de çekerek, sosyal medya hesaplarından yayınladı.

 

Tatlıtuğ'un eşi için zaman zaman söylediği romantik sözler magazin gündemine damga vururken son olarak doğum günü kutlamasıyla gündeme geldi. 

Ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuğİLİŞKİLİ HABERÜnlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un kız kardeşiyle benzerlikleri şaşırttı!

kıvanç tatlıtuğ doğum günü

kıvanç tatlıtuğ doğum günü

38 yaşına giren yakışıklı oyuncunun eşi Başak Dizer: “Dünyalar kadar…” notuyla doğum gününü kutladı.

Selin Yeninci'nin yeni tutkusu şaşırttı: Atlara olan sevgim eski biniciliğim yeni!

İLİŞKİLİ HABER

Selin Yeninci'nin yeni tutkusu şaşırttı: Atlara olan sevgim eski biniciliğim yeni!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0