Ebru Şahin'in paylaşımlarına Cedi Osman övgüler yağdırdı!

Destan dizisinin yıldız oyuncusu Ebru Şahin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma nişanlısı Cedi Osman kayıtsız kalmadı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Ebru Şahin ve NBA yıldızı Cedi Osman, magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri haline geldi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan ikiliden Ebru Şahin'in son paylaşımı dikkat çekti. 

3,7 milyon takipçili Instagram hesabından çekildiği pozları paylaşan Ebru Şahin'in fotoğraflarına nişanlısı Cedi Osman'dan yorum geldi. Geçtiğimiz haftalarda Kapadokya'da kız arkadaşına evlenme teklifi eden Cedi Osman, Şahin'in paylaşımına "İşte buna nazar duası bence. Bu arada güzel surat, çok özlem." şeklinde yorum yaptı. 

 

AFRİKA'YA GİDEN ÇİFTİN POZLARI OLAY OLDU!

"Hercai" dizisiyle büyük bir şöhrete kavuşan Ebru Şahin, başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiriyor. ATV'nin yeni dizisi "Destan" ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar büyük beğeni topluyor. 

27 yaşındaki güzel oyuncu Instagram hesabından nişanlısı basketbolcu Cedi Osman ile Afrika'da birlikte çekildiği pozları paylaştı.

Yakın zamanda nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü çiftin kareleri hayranlar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Ayça Bingöl'den anne-babalara tavsiye: Ebeveynlik ehliyete bağlanmalı

İLİŞKİLİ HABER

Ayça Bingöl'den anne-babalara tavsiye: Ebeveynlik ehliyete bağlanmalı
Sare Kurucu Bulut: Aile hayatımızı islam’a hizmete göre planladık

İLİŞKİLİ HABER

Sare Kurucu Bulut: Aile hayatımızı islam’a hizmete göre planladık
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0