Komedyen Cem Yılmaz, reklam filminde oynayan Tarkan'a Ti'ye aldı!

Yaptığı esprilerle adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz e-ticaret platformunun reklamında birkaç saniye görünen Megastar Tarkan'a gönderme yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Uzun zamandır Almanya'da olan Tarkan'ın kısa süre önce Türkiye'ye geldi. Pandemi sürecinde konser ve iş birlikteliklerine ara veren ünlü şarkıcı Tarkan uzun soluklu bir iş birliği için Türkiye'nin önde gelen e-ticaret sitesiyle el sıkıştı. Geçtiğimiz hafta çekimler için Türkiye'ye gelen Megastar'ın ilk reklam filmi yayınlandı.

cem yılmazdan Tarkan

cem yılmazdan Tarkan

Birkaç saniye göründüğü reklam filminden tam 30 milyon lira kazandığı iddia edilen Tarkan, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Bunun üzerine İbrahim Selim'in Instagram canlı yayınına katılan Cem Yılmaz, yakın arkadaşı Tarkan'a yaptığı göndermeyle izleyenleri güldürdü.

Başka bir e-ticaret sitesinin reklam yüzü olan Cem Yılmaz da, yaptığı Tarkan espriyle kırdı geçirdi. İbrahim Selim'in Instagram canlı yayınına konuk olan Yılmaz, "Siparişleri götüreceğim. Tarkan'dan sipariş gelmiş onu götüreceğim birazdan" dedi. Bu sözler üzerine kahkahalara boğulan sunucu İbrahim Selim de "Acele etme ağabey o evdedir zannediyorum" yanıtını verdi.

Tarkan'dan eşiyle romantik paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan eşiyle romantik paylaşım
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0